ДА ДОНЕСУ ДОБРО ЦРНОЈ ГОРИ: Митрополит Јоаникије честитао Мандићу и Спајићу

В.К.

01. 11. 2023. у 12:01

МИТРОПОЛИТ црногорско-приморски Јоаникије упутио је честитке новоизабраним председницима Скупштине и Владе Црне Горе Андрији Мандићу и Милојку Спајићу поводом избора на те функције.

ДА ДОНЕСУ ДОБРО ЦРНОЈ ГОРИ: Митрополит Јоаникије честитао Мандићу и Спајићу

Фото З. Јовановић

У честитки Мандићу митрополит Јоаникије је изразио уверење да ће нови председник Скупштине дати видљив допринос владавини права у земљи.

-Уверени смо да ћете, користећи Ваше богато политичко искуство и мудрост, дати видљив допринос владавини права у нашој Отаџбини како би сви њени људи и различити друштвени и политички субјекти живели у међусобном миру и узајамном поштовању, трудећи се сложно и искрено и за своје и за опште добро. Желимо Вам пуни успех на тој узвишеној и веома одговорној дужности - наводи се у честитки Мандићу.

Митрополит је у честитки Спајићу истакао уверење да ће као премијер донети добро Црној Гори.

-Уверени смо да ће Влада којом ћете заслужено председавати донети добро Црној Гори и њеном народу који је још увек жељан правде, слободе и поштено вреднованог рада, а понајвише братске слоге и међусобног разумевања. Желимо Вам пуни успех на тој високој и надасве одговорној дужности - истиче се у честитки Спајићу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ГОЈКО Дамјанић (58), који је трагично изгубио живот у авионској несрећи у округу Палм Бич, био је омиљен међу Србима који су живели на Флориди, а ова трагедија дубоко је потресла и шокирала све наше сународнике који живе преко океана.

12. 07. 2024. у 14:32

Коментари (0)

НЕЋУ ДА СЕ ИЗВИЊАВАМ ШТО СЕ ДИВИМ НОВАКУ: Ђоковић гледа и не верује, овакав текст о њему скоро није написан