У КОЛАШИНУ ЗАПЛЕЊЕНО НАОРУЖАЊЕ: Полиција дежурала током ноћи, Колашинац после претреса упућен на лечење

М.С.

10. 06. 2023. у 19:44

ЗБОГ сумње да је извршио кривично дело недозвољено држање оружја и експлозивних материја, у Колашину је против М. Л. (61) поднета кривична пријава.

У КОЛАШИНУ ЗАПЛЕЊЕНО НАОРУЖАЊЕ: Полиција дежурала током ноћи, Колашинац после претреса упућен на лечење

Управа полиције ЦГ

Подношењу пријаве, судећи по саопштењу Управе полиције Црне Горе, претходила су бурна збивања.

- Полицијски службеници Одељења безбедности Колашин су јуче у послеподневним часовима имали задатак да претресу стан и друге просторије које користи М.Л. (61) из Колашина. М.Л. није дозволио полицајцима да уђу у кућу, већ је свом брату М.Л. (57) казао да уђе  и закључа врата - саопштила је полиција.

Затим су, због обезбеђења места, на локацију упућене додатне полицијске снаге.

- Како је пао мрак и претрес није извршен, у консултацији са надлежним тужиоцем одлучено да се претрес одложи до данас. Део полицијских службеника распоређен на обезбеђењу места остао је током ноћи. Јутрос око 6.20 часова М.Л. (61) је обавио разговор са начелником колашинске полиције, те је након тога, у присуству власника, извршен претрес куће и помоћних објеката које користи - саопштила је даље полиција.

Пронађена је аутоматска пушка са метком у цеви и 26 комада муниције у оквиру, 166 комада муниције за аутоматску пушку, 19 комада муниције калибра 7.9 мм, 33 комада муниције калибра 3x57 магнум, један метак за пиштољ, као и 19 комада муниције за ловачку пушку, нож и две гас маске.

- Од његовог брата М.Л. (57) одузет је пиштољ Застава-Пара, калибра 9 мм са оружним листом - саопштава полиција уз напомену да је М.Л. (61) прегледан и по одлуци лекара упућен у одговарајућу установу.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДИРЉИВ СНИМАК: Како су ученици испратили омиљеног професора у пензију - само што није заплакао