СТРАДАО ПОМОРАЦ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ: Изгубио живот у водама Персијског залива

В.К.

07. 06. 2023. у 22:40

ЦРНОГОРСКИ поморац (48) страдао је у несрећи која се јуче послеподне десила на контејнерском броду „МСЦ Рита“ у водама Персијског залива.

СТРАДАО ПОМОРАЦ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ: Изгубио живот у водама Персијског залива

Фото: Shutterstock

Према незваничним сазнањима медија, 325 метара дуги контејнераш италијанско-швајцарске компаније Медитерраннеан Схиппинг Цомпанy био је на путу према Абу Дабију када је из за сада званично неутврђених разлога, дошло до хаварије у строју брода, мање експлозије и пожара.

Том приликом делови мотора који је експлодирао ударили су капа макине из Котора и нанели му тешке повреде услед којих је убрзо преминуо.

„МСЦ Рита“ је послала Маyдаy позив у помоћ и други трговачки бродови који су се затекли у близини, као и пловила државних служби Уједињених Арапских Емирата одмах су пружили асистенцију угроженом контејнерашу и његовој посади у гашењу пожара који је захватио стројарницу „МСЦ Рите“.

За сада нема прецизнијих информација да ли је, осим смртно страдалог управитеља строја, у овом инциденту било још повређених помораца међу посадом „МСЦ Рите“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)