ДОБИЛИ И ПОТПРЕДСЕДНИКА: Одржана седница СО Пљевља

М. Д.

29. 05. 2023. у 16:55

НА предлог председника општине Дарија Вранеша за потпредседника Општине изабран је Дарко Газдић, члан Покрета Европа сад.

ДОБИЛИ И ПОТПРЕДСЕДНИКА: Одржана седница СО Пљевља

Фото: М.Дробњак

Газдић је по занимању дипломирани економиста и 23 године је запослен у пљеваљској локалној управи.

На захтев председника Општине Пљевља Дарија Вранеша, са дневног реда седнице локалног парламента, повучени предлози решења о именовању чланова Одбора директора и Савета општинских предузећа и установа.

Ова тачка дневног реда одложена јер још нису стигли предлози ко ће у одборима директора и светима локалних предузећа и установа заступати запослене. Радници локалних предузећа и локалних установа до уторка, 30. маја, треба да утврде своје предлоге, након чега ће се ићи на комлетирање одбора директора и савета.

Током прошле седмице утврђени су кандидати за чланове одбора директора локалних предузећа и кандидати за чланове савета јавних установа, које предлаже оснивач, односно локална управа. Очекује се да ће бити утврђени и предлози запослених, а потом ће се на новој седници локалног парламента коначно извршити избор нових одбора директора и савета локалних предузћа и установа.

Фото: М.Дробњак

 
Дарко Газдић

 

Одборник ДПС-а Саша Јечменица оспорио је легитимитет избора Одбора за избор и именовање, устврдивши да се о томе нијесу изјаснили одборници већ да је такву одлуку донела председница Скупштине Јована Тошић.

-Ово је незабиљежен случај да је председник парламента у име одборника донио одклуку, рекао је Јечменица, који је напустио седницу.

Нова седница локалног парламента биће одржана највероватније у петак.

Нову власт у Пљевљима чине ДФ, Коалиција окупљена око Демократа, СНП-УРА и Европа сад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ДРАМА НА РАСКРСНИЦИ: Снимак који је многима вратио веру у људе (ВИДЕО)