НАКОН РАЗЛАЗА У ДФ: Огласио се Медојевић

М.С.

14. 05. 2023. у 23:55

ПОКРЕТ за промене наступиће самостално на изборима 11. јуна, под слоганом: ПРВО ЦРНА ГОРА – РЕФОРМЕ ЗА СПАС ЗЕМЉЕ, а  носилац листе је председник ПЗП,  Небојша Медојевић. 

НАКОН РАЗЛАЗА У ДФ: Огласио се Медојевић

Небојша Медојевић, Фото ДФ

То је, како је саопштено, једногласна одлука Председништва, на седници која је данас одржана у Подгорици.

- Реформе су основна мисија Покрета за промене. Припремили смо програм који у фокусу има економски модел који обезбеђује дугорочни одрживи раст и ефикасно коришћења природних ресурса и људског капитала. Посветићемо се потребама социјално угрожених грађана, изласку из сиромаштва и подизању животног стандарда свих грађана - истакао је Медојевић.

Он је казао да је Програм реформи ПзП-а супериоран и да до сада није довољно промовисан због тога што се предност давала помиритељској политици Демократског фронта.

- Очекујемо да ће грађани лако препознати да је Покрет за промене једина странка која може демонтирати бивши режим и спровести реформе које ће резултирати хапшењем лопова и враћањем опљачкање имовине грађанима и држави, казао је на Председништву, између осталог Медојевић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

НЕСТВАРНА СЦЕНА: Војници НАТО поздравили химну Русије (ВИДЕО)