СЕВАЛИ НОЖЕВИ НА ИЗБОРНОМ МЕСТУ У ПОДГОРИЦИ: Огласили се из Управе полиције

В.К.

02. 04. 2023. у 11:20

ЦРНА Гора данас бира председника државе, између Мила Ђукановића (61) и Јакова Милатовића (37).

СЕВАЛИ НОЖЕВИ НА ИЗБОРНОМ МЕСТУ У ПОДГОРИЦИ: Огласили се из Управе полиције

Фото: Управа полиције

ЦеМИ је саопштио да је испред бирачког места 17 у Подгорици дошло до инцидента између две особе које су се сукобиле. Према наводима Цемија интервенисала је полиција као и хитна помоћ.

- Сукоб није повезан са изборним процесом - пише на њиховом Твитер налогу. 

Због инцидента који се десио у Подгорици испред бирачког места у улици Новака Милошева огласили су се из Управе полиције.

- Испред бирачког места у улици Новака Милошева дошло је прво до вербалног сукоба између два лица, а потом и до употребе ножа на штету једног лица. Догађај није повезан са изборним процесом, већ је реч о ранијем сукобу између чланова породице - саопштили су из Управе полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ХРВАТИ СЕ НАДАЈУ ПАДУ ВУЧИЋА, А ОВЕ РЕЧИ ВЛАДИКЕ СЕРГИЈА СВЕ ГОВОРЕ: Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло (ВИДЕО)