ЗАШТО ЈЕ МИЛАТОВИЋ ДОСТОЈАН ФУНКЦИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА ЦГ Кнежевић објаснио круцијалну разлику између Мила и Јакова

Новости онлине

29. 03. 2023. у 14:20

ДУШКО Кнежевић, председник Атлас групе и Универзитета Медитеран, поручио је да је кандидат Покрета Европа сад Јаков Милатовић председник за европску перспективу Црне Горе.

ЗАШТО ЈЕ МИЛАТОВИЋ ДОСТОЈАН ФУНКЦИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА ЦГ Кнежевић објаснио круцијалну разлику између Мила и Јакова

Фото: Танјуг

„Грађани Црне Горе, на прагу смо потпуне слободе. Нужно је само да у недељу масовно изађете на биралишта и – заокружите број 2. Својим гласом за Јакова Милатовића као будућег председника, промовисаћете европску будућност наше Црне Горе! Тиме ћете превазиђеног и бројним аферама искомпромитованог Мила Ђукановића послати у прошлост.

Зашто је Јаков Милатовић достојан функције председника Црне Горе?

Црној Гори, економски разореној и поделама располућеној, у режији одлазећег председника, потребан је пристојан и скроман млади човек, интелектуалац високог ранга, као што је Јаков Милатовић. Наоружан знањем и образовањем стицаним на најпрестижнијим универзитетима у свету, васпитаван у традиционалној црногорској породици, потврђен и као породичан човек, са конкретним резултатима у улози нестраначког министра за економски развој, заслужио је поверење грађана који у њему виде европску перспективу Црне Горе.

Упамћен је као студент генерације на Економском факултету у Подгорици, са просечном оценом 10! За разлику од свог противкандидата Мила Ђукановића, који је на истом факултету био један од најлошијих студената и за кога је, по сведочењу једног од професора, ургирало ‘пола Комитета’ да на испиту добије шестицу!?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ! Црне тачке Београда - пет најопаснијих раскрсница са највећим бројем удеса