НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ У КОТОРУ: Претио мајци да ће је заклати

Б. ДАБИЋ

28. 03. 2023. у 15:42

У ПОРОДИЧНОЈ кући у Котору данас је дошло до инцидента када је двадесетосмогодишњи син псовао и претио мајци да ће је заклати.

НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ У КОТОРУ: Претио мајци да ће је заклати

Фото: Б.Дабић

Судија суда за прекршаје у Будви - одељења у Котору Јелена Станишић је у хитном поступку окривљеном Б. П. из Котора (1995) изрекла казну затвора у трајању од 20 дана због извршеног насиља у породици.

-Окривљени је кажњен јер је истог дана око 13.30 часова у породичној кући псовао и претио нападом својој мајци Б. Д. да ће је убити и заклати. Уз казну затвора му је изречена и заштитна мера забрана узнемиравања и ухођења жртве насиља у трајању од једне године, која ће почети да се извршава по издржаној казни затвора, навео је председник Суда за прекршаје у Будви Марко Ђукановић.

 Одмах по изрицању одлуке, окривљени је упућен на издржавање казне у УИКС Спуж.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

ИЗАЂИ, МАЛА: Погледајте шта Срби певају Куртијевом градоначелнику у Звечану (ВИДЕО)