АБАЗОВИЋ ОПТУЖУЈЕ БИВШЕГ ШЕФА СЕКТОРА ЗА БОРБУ ПРОТИВ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА: Лазовић ме угрожава

В.К.

27. 03. 2023. у 20:18

ПРЕМИЈЕР Дритан Абазовић изјавио је да га бивши шеф Сектора за борбу против организованог криминала и корупције Зоран Лазовић угрожава на сваки могући начин.

АБАЗОВИЋ ОПТУЖУЈЕ БИВШЕГ ШЕФА СЕКТОРА ЗА БОРБУ ПРОТИВ ОРГАНИЗОВАНОГ КРИМИНАЛА: Лазовић ме угрожава

фото: Б.Д.

- Кавачки клан је, што се тиче Управе полиције и сектора безбедности, однео превагу у Црној Гори. И човек за којег сматрам да је био главни командант свега је имао велику улогу у свему томе. Ја сам на суду са тим човеком, ради се о Зорану Лазовићу. Његов син је већ процесуиран, а он је био на челу сектора за борбу против организованог криминала - рекао је Абазовић.

Он је изјавио да већина људи који су сада ухапшени су особе које су Лазовићеве „десне руке“.

- Лично мислим да носи посебну дозу одговорности. Он је мене и тужио, ми смо на суду. То су људи који ме угрожавају на сваки могући начин, али ја не могу да се гурам са полицијом и тужилаштвом да предузимају радње за које можда немају довољно доказа. Сви стоје иза клана Радоја Звицера, али то су људи коју су главни и који су помогли да се развије оваква врста система унутар сектора безбедности - твдри Абазовић.

Када је реч о шкаљарском клану, нагласио је да Влада има исти жар да се бори против њих као и против кавачког или било којег другог клана.

- Имали смо активности и против њих, али ми не можемо да тужилаштву одређујемо приоритете, нити је то задатак Владе. Како се нова имена буду појављивала, очекујем да буду процесуирани. Ми смо земља која гради имиџ да нема недодирљивих - поручио је Абазовић у интервјуу за ТВ Инсајдер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

НАТАША КАНДИЋ ОПТУЖЕНА ЗА МОБИНГ Огласили се запослени: Злоставља нас, малтретира и вређа