ХЕРЦЕГНОВСКА МОТО ЖУРКА: Не само љубав према дружењу и путовањима, мотористе повезује и искрена хуманост

В.В.

26. 03. 2023. у 14:42

Јубиларну, десету Мото журку организовао је херцегновски мото клуб „Крузер“ у Дому културе у Бијелој, а као што су то радили и до сада окупљање су искористили за прикупљање средстава за лечење младе Новљанке Снежане Радовић, којој је неопходна трансплантација бубрега.

ХЕРЦЕГНОВСКА МОТО ЖУРКА: Не само љубав према дружењу и путовањима, мотористе повезује и искрена хуманост

Фото: В.В.

Председник овог изузетно активног Мото клуба  Дејан Дабовић објаснио је да је реч о међународној мото журци која окупи љубитеље двоточкаша не само из Црне Горе  него и из региона, а после првих сусрета рађају се нераскидива пријатељства па њихови програми од године до године имају све више учесника. Овог викенда у сјајној атмосфери, уз одличан бенд из Улциња МИЛФ хантерс дружили су се чланови тридесетак клубова из Србије, Црне Горе, Русије, Босне и Херцеговине, Хрватске... 

Фото: В.В.

Десета мото журка МС Крузер

Осим манифестација  “Мото Деда Мразеви” када са поклонима посете штићенике Дечијег дома Младост у Бијелој, учешћа у  акцији “Торта за осмех”, чланови Мото клуба „Крузер“ редовно су међу добровољним даваоцима крви и  подршка су свим хуманитарним акцијама које други организују. Дабовић истиче да се 18 година труде да разбију стереотипе и предрасуде према мотористима, које повезује само љубав према моторима, путовањима и дружењима. Херцегновски мото клуб делује од 2005. године, најстарији је и можда најбројнији у Црној Гори, а уз све поменуте акције и мартовску мото журку организатори су великог тродневног мото скупа који се одржава последњег викенда у августу, а оцењен је као један од бољих у региону. Ове године, десети мото скуп биће одржан од  25. до 27. августа.

- Он ће такође битие међународног карактера и један је од већих у окружењу. Ту се окупи сва бивша Југа, али нама долазе и мотористи из Чешке, Пољске, Немачке, Русије, Италије… То је баш нека узлазна путања, мото туризам се развија јако брзо, што потврђује и наш мото скуп где у једном моменту буде више хиљада људи, испричао је Дабовић, истичући да на тај начин доприносе и продужетку сезоне и промоцији Херцег Новог.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЈУН, ЈУЛ И АВГУСТ: У јулу температуре испод 25 степени, од 10. августа топлотни талас