"КРИМИНАЛЦИ НЕЋЕ УПРАВЉАТИ ЦРНОМ ГОРОМ": Огласио се министар Аџић након хапшења помоћника директора Управе полиције

М. СЕКУЛОВИЋ

22. 03. 2023. у 20:16

НЕ ПОСТОЈЕ више недодирљиви, закон једнак за све.

КРИМИНАЛЦИ НЕЋЕ УПРАВЉАТИ ЦРНОМ ГОРОМ: Огласио се министар Аџић након хапшења помоћника директора Управе полиције

Фото: Јутјуб/NOVA M

Ово је након хапшења помоћника директора Управе полиције за борбу против организованог криминала Дејана Кнежевића, због наводне повезаности са делом недавно ухапшене групе, коју Специјално државно тужилаштво (СДТ) терети за стварање криминалне организације и шверц дроге, изјавио министар полиције Црне Горе Филип Аџић.

-Криминалци неће управљати Црном Гором, настављамо започете реформе, категоричан је Аџић, који је казао да су болни процеси ка оздрављењу институција и успостављању функционалног система. 

-Пред ЦГ је време у којем се бављење криминалом никоме неће исплатити, поручио је Аџић.

 У наставку акције коју Специјално полицијско одељење предузима по налогу и заједно са Специјалним државним тужилаштвом,а на основу вишемесечног планираног и координисаног деловања Специјалног државног тужилаштва, Специјалног полицијског ођељења и Агенције Европске уније за сарадњу органа за спровођење закона - ЕУРОПОЛ, данас је ухапшен Кнежеви, који се сумњичи да је починио кривично дело стварање криминалне организације и друга кривична дела.

-Специјално државно тужилаштво ће, о својим даљим радњама и стању поступка, благовремено обавештавати јавност, а посебно истичем да су државни органи, медији, удружења грађана, јавне личности и друга лица дужни да се придржавају претпоставке невинсоти и да својим јавним изјавама о поступку који је у току не вређају друга правила поступка и права лица против којих се поступак води, саопштио је специјални државни тужилац и портпарол СДТВукас Радоњић.

ПРЕТРЕСИ

Иначе, по малогу СДТ у згради Управе полиције у току су претреси канцаларија неколико фумкционера. Њихова имена нису саопштена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!