ДИЛЕТАНТИ И АМОРФНА ПАРЛАМЕНТАРНА ВЕЋИНА: ДПС - Мило не мора да се са посланицима консултује око датума избора и распуштања Скупштине

В.К.

14. 03. 2023. у 19:03

ПРЕДСЕДНИК Црне Горе нема обавезу да се са посланицима консултује око датума одржавања избора и распуштању Скупштине, поручили су из Демократске партије социјалиста.

ДИЛЕТАНТИ И АМОРФНА ПАРЛАМЕНТАРНА ВЕЋИНА: ДПС -  Мило не мора да се са посланицима консултује око датума избора и распуштања Скупштине

Фото: ДПС

- Уместо да се политички покрију ушима и без речи посматрају и прихвате наредни потез председника Црне Горе, посланици аморфне парламентарне већине почели су бестидно да лицитирају – да ли би и када требало да распусти Скупштину Црне Горе, још очекујући да се консултује са њима око датума одржавања избора. Да ли је негде то правно записано као обавеза председнику Црне Горе, или имају заслуге за изразито демократско понашање у минулом периоду које би требало уважити - питају из ДПС.

Они поручују да се актуелна парламентарна већина не брине за поступање председника Црне Горе.

- О легитимности будућег потеза шефа државе трућају прозаично и дилетантски они који су упркос јасним и јединственим препорукама са релевантних домаћих адреса да то не чине, беспризорно усвојили Закон о изменама и допунама Закона о председнику, који представља правно старашило нашег правног поретка, за сваког лаика, а тек за иоле озбиљног правника - пише у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ОЖЕНИО 39 ЖЕНА, ИМАО 94 ДЕЦЕ, ЗЗ УНУКА И 14 СНАЈА: Живели у кући са 100 соба, да би задовољио све жене осмислио СИСТЕМ