МИЛО НЕЋЕ У "ТМИНЕ СРПСКОГ СВЕТА" Ђукановић на конвенцији у Бијелом Пољу: "Мрак је најгушћи пред свитање..."

В.К.

14. 03. 2023. у 15:18

ПРЕДСЕДНИЧКИ кандидат ДПС-а Мило Ђукановић је на конвенцији у Бијелом Пољу рекао да његовим избором за шефа државе, Црна Гора неће забасати у тмине "српског света".

МИЛО НЕЋЕ У ТМИНЕ СРПСКОГ СВЕТА Ђукановић на конвенцији у Бијелом Пољу: Мрак је најгушћи пред свитање...

Фото: ДПС

Он је потом додао да су ови избори "историјска шанса коју не смемо пропустити".

-Трећи приоритет у мом новом мандату биће испуњавање преосталих обавеза на путу ка пуноправном чланству у Европској унији. Ми ћемо испунити све претпоставке и убеђен сам да ћу у свом следећем мандату увести Црну Гору у Европску унију, навео је Ђукановић, истичући да је започео тај процес и да је водио многе битке.

-Суочавали смо се с нашим, као и регионалним, и проблемима које Унија има. Познат ми је сваки корак који смо прошли у процесу интеграција, као што знам сваки корак који нам је преостао до крајњег циља, а до његовог остварења није остало још много, али мрак је најгушћи пред свитање, казао је Ђукановић.

Актуелни председник Црне Горе је поручио да "тројица од четворице мојих противкандидата су алумнисти СНП-а, а четврти се хвали да му је тата оснивач".

-За све важи исто: не можете бити на челу Црне Горе а подржавати паљење њене заставе; не можете позивати грађане српске националности да не поштују Устав Црне Горе, а претендовати да будете њен уставни председник; не можете писати члановима Сената САД да не приме Црну Гору у НАТО, а хоћете да будете на њеном челу; или молити инвеститоре да не улажу у Црну Гору; не можете бити на челу Црне Горе а да не навијате за њену репрезентацију; не можете бити на челу Црне Горе а учествовати у доношењу одлука о прекомерном коришћењу силе државног апарата против својих грађана који чувају достојанство Црне Горе, истакао је Ђукановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

У СЕЛО Бањска, у општини Звечан, ни јутрос се не може ући ни изаћи. Сви прилази су блокирани јаким полицијским снагама, а још увек није познато када ће бити одблокирани.

25. 09. 2023. у 09:43

ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ: Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

"ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ": Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

Јавност у Хрватској још је згрожена вешћу да је њихов прослављени рукометаш Денис Бунтић крвнички претукао супругу, а још је шокантнија вест да је он пуштен из притвора уз забрану приласка супрузи.

25. 09. 2023. у 10:10

Коментари (11)

СЕДАМДЕСЕТ ОДСТО СИРОВА ХРАНА Јелена Ђоковић: Постала веган из страха од болести, а то је најгори разлог