ПРИШАО СТОЛУ И ПОСЛЕ ВЕРБАЛНОГ СУКОБА ЗАПУЦАО: Подгоричка полиција идентификовала мушкарца који је пуцао у Марјана Јововића

С. Ђ.

01. 02. 2023. у 06:50

ПОДГОРИЧКА полиција идентификовала је мушкарца који је у понедељак нешто после 11 сати пуцао у Марјана Јововића (40).

ПРИШАО СТОЛУ И ПОСЛЕ ВЕРБАЛНОГ СУКОБА ЗАПУЦАО: Подгоричка полиција идентификовала мушкарца који је пуцао у Марјана Јововића

Фото Архива

Како је потврђено "Новостима" из више извора, према до сада прикупљеним подацима, верује се да је реч о Подгоричанину Д.А. Добро упућени саговорници додају да је непосредно пре пуцњаве дошло су вербалног сукоба Д. А. и Јововића.

- Јововић је седео у башти ресторана "Вук". Према до сада прикупљеним подацима, њега је ту приметио осумњичени, који је пришао његовом столу. Тада долази до вербалног сукоба који Д.А. прекида пуцајући Јововићу у правцу доњих екстремитета. Након што је испалио неколико хитаца, осумњичени је побегао - казао је наш саговорник.

Прва информација о могућем починиоцу овог кривичног дела појавила се на друштвеним мрежама. Поруку је наводно написала сестра рањеног Јововића.

- Ранио ми брата Ајковић, газда ресторана "Вук" је ишчупао камере да полиција не би видела да Давор Ајковић пуца. Знате онај Ајковић, нарко-дилер и клошар, његов брат убица Златко - наводи се у поруци.

Надлежни незванично кажу да су упознати са објављеним садржајем и да је истрага у току.

Када је реч о чупању видео-надзора, ту је реч о измишљотини. Камере су склоњене пре неколико дана на захтев Агенције за заштиту личних података.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер