НЕЋЕ НАМ МАФИЈА И СТРАНЕ АМБАСАДЕ БИРАТИ ПРЕДСЕДНИКА: Јован Вучуровић - Андрија Мандић је народни кандидат

В.К.

28. 01. 2023. у 21:34

ПОСЛАНИК Демократског фронта и Нове српске демократије Јован Вучуровић огласио се проводом предстојећих председничких избора у Црниој Гори.

НЕЋЕ НАМ МАФИЈА И СТРАНЕ АМБАСАДЕ БИРАТИ ПРЕДСЕДНИКА: Јован Вучуровић -  Андрија Мандић је народни кандидат

Фото: Д. Миловановић

Он је поручио да ће "један од лидера ДФ-а Андрија Мандић на председничким изборима бити једини народни кандидат, а народ нико није победио, док ће Мандић за противнике имати кандидате мафије или амбасада".

- Народу је већ једном украдена победа 30. августа од стране амбасадорских странака и то мора да се промени. Тога дана смо уместо народне власти и народне победе, на коју смо чекали деценијама, добили мутанта којега су заједно са Кривокапићем и Абазовићем правиле поједине амбасаде - саопштио је Вучуровић.

Према његовим речима после тога је Дритан Абазовић, поново слушајући чиновнике разних амбасада, ушао у директне договоре с Милом Ђукановићем и ДПС-ом формирајући нову владу.

- Абазовић више да не помиње борбу против Ђукановића и оцењује ко може а ко не може да му се супротстави. Све смо видели претходне две године и свима је све јасно и познато - саопштио је Вучуровић, додајући да народ чека свога председника, Андрију Мандића, и тражи да њихов председник управља Црном Гором, а не мафија и чиновници страних амбасада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (1)

АМЕРИКАНЦИ ПРАВЕ ЈЕДАН БЛОК УНУТАР ЕВРОПЕ: Председник открива шта ће се у наредном периоду дешавати на политичкој сцени