ПРИЗНАЛА ДА СЕ ДРОГИРАЛА: Девојчици (13) позлило у будванској школи, одмах обавештена полиција

Б. ДАБИЋ

08. 12. 2022. у 21:48

УЧЕНИЦИ ОШ “Стефан Митров Љубиша” у Будви је позлило па су је наставници повели у Хитну помоћ.

ПРИЗНАЛА ДА СЕ ДРОГИРАЛА: Девојчици (13) позлило у будванској школи, одмах обавештена полиција

Фото: Принтсцреен/Вијести

Током указивања медицинске помоћи девојчица која има 13 година признала је да је конзумирала дрогу! Лекари су одмах обавестили полицију.

Будванска полиција је прикупила потребна обавештења од родитеља, детета у присуству родитеља, дежурних лекара и лекара специјалиста, као и наставника, разредног старешине ученика. По налогу тужиоца надлежног за поступање са малолетницима у Вишем државном тужилаштву у Подгорици изузет је узорак крви ради даљег вештачења на психоактивне супстанце.

- Полиција је 1. децембра око 14.30 часова поступала по пријави Хитне медицинске помоћи Будва, да је млађем малолетном лицу у јутарњим часовима позлило у просторијама ОШ „Стефан Митров Љубиша“, где је том лицу указана лекарска помоћ и оно је одвезено у Општу болницу Котор. Млађе малолетно лице је пријавило лекару Хитне медицинске помоћи да је у претходном периоду конзумирало дрогу - потврђено  је из Управе полиције.

Тим поводом извршени су и претреси стамбених објеката два млађа малолетна лица са подручја Будве, за која се сумња да су вршили уличну продају опојне дроге. Наведена лица су доведена у просторије Одељења безбедности Будва у присуству родитеља где су од њих и прикупљена обавештења на наведене околност” - истичу у полицији Полицијски службеници у Будви предузимају даље мере и радње по наведеном предмету које су у току.

Напомињу да се ради о изолованом случају и да полицијски службеници помно прате сва дешавања која указују или могу указати на било који облик угрожавања деце школског узраста.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну