ПРЕТРЕСИ У СПУЖУ: Акција полиције након новог бацања бомбе на кућу руководиоца

Тањуг

04. 12. 2022. у 23:01

НАКОН што је данас по други пут бачена бомба на кућу начелника Истажног затвора Спуж Предрага Спасојевића, руководство Управе за извршење кривичних санкција Црне Горе (УИКС) покренуло је нову акцију претреса затвореничких ћелија у тој казненој установи ради проналаска недозвољених предмета.

ПРЕТРЕСИ У СПУЖУ: Акција полиције након новог бацања бомбе на кућу руководиоца

Фото: В. Н.

Претреси у затвору Спуж су учестали у последње време, а полиција је недавно пронашла више мобилних телефона, шприцеве, таблете и остале недозвољне предмете, преноси РТЦГ.

Како су пренели црногорски медији, начелнику Истражног затвора Предрагу Спасојевићу данас је опет бачена бомба у двориште куће, а он је за портал РТЦГ потврдио да бомба није експлодирала.

Он је изразио незадовољство истрагом и реакцијом институција, оптужио надлежне да су или неспособни или корумпирани и изразио уверење да није реч о упозорењу, већ о покушају убиства.

- Апсолутно сам незадовољан одговором институција на ову ситуацију. Очигледно су институције или неспособне или корумпиране. Не може нико да ме убеди да не могу да реше ово, ово је веома једноставна ствар. Имали су сумњиве људе, имали су организовану групу која је то могла да уради, имали су место, време, начин извршења и нису одреаговали. У питању је или неспособност или корупција. Ништа друго не може бити -  оценио је Спасојевић. 

Спасојевић подсећа да је пре месец дана добио прве претње, али да, како истиче, надлежни нису ништа предузели.

- Добио сам бројне поруке подршке, министар је рекао да ће ме заштити и ево како ме је заштитио. Подршка је једно, а рад на терену је нешто друго -  закључио је Спасојевић.

Ово је други пут у последњих седам дана да је извршен напад на кућу Предрага Спасојевића.
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)