ПОТРЕСАН СНИМАК ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ Баку Сању одводе у затвор, док унуке вриште: "Немој, бако, мени је упропаштен живот..." (ВИДЕО)

Новости онлине

28. 11. 2022. у 10:22

САЊА М., бака две девојчице из Црне Горе, емитовала је потресан видео-снимак уживо на друштвеној мрежи Тикток, у ком се обраћа јавности и моли за помоћ, када је Центар за социјални рад из Будве, уз асистенцију полиције, дошао да одведе децу.

ПОТРЕСАН СНИМАК ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ Баку Сању одводе у затвор, док унуке вриште: Немој, бако, мени је упропаштен живот... (ВИДЕО)

Принтсцреен/Тик Ток

Наиме, она је поднела захтев за изузеће судије Вељка Булатовића из Котора јер, како је рекла, њена породица "трпи његово злостављање годинама".

Како она говори, судија Основног суда у Котору Вељко Булатовић је, упркос чињеници да је поднесен захтев за његово изузеће, донео решење у ком је одредио затвор у трајању од 30 дана баки две девојчице из Будве Сањи М. како би се њих две одвеле код мајке.

Ово је у видео-снимку, који је емитовала уживо на друштвеним мрежама током њеног одвођења у затвор, казала Сања М., код које су деца боравила јер је њихов отац, због посла, ван државе.

@rhinokid013

Први дио потресног видеа.Дјевојчице Сара и Ђина Мијушковић се противно својој вољи одводе код мајке, упркос чињеници да су имале вишеструке повреде у више наврата због којих је мајка пријављивана.Нажалост, институције Црне Горе ћуте🙂

♬ original sound - Lion's son

Она је фотографије на којима се виде модрице, подливи и ране за које се не зна од чега потичу, доставила организацији Алтернатива Црна Гора која их је објавила на друштвеним мрежама.

Из ове организације су упутили апел свим институцијама, као и допис Заштитнику људских права и Министарству за рад и социјално старање, да децу заштите, као и да се преиспита поступање Центра за социјални рад Будва и службеника те установе у случају ове породице.

"Данас сам добила 30 дана затвора, деца се узимају, ја идем у затвор", говори узнемирена бака док једна од девојчица у сузама виче "не идеш", а друга плаче и запомаже.

"Ја сам поднела захтев за његово изузеће, али он је дао себи за право да може сам то да укине. Ово се дешава мојој породици. Топло молим да се ово види и да институције реагују. Не можемо да трпимо злостављање од стране Вељка Булатовића годинама. Вељко Булатовић је све злоупотребио. Ово се од деце не сме радити", говори бака , док девојчице вриште и моле да им не одводе баку.

Полицајац затим упозорава Сању М., која је у бадемантилу да се спреми, иначе ће је принудно одвести.

"Ја сам бака ове деце и штитим њихова права, да се не чупају и не малтретирају. Њихово је право да Центар за социјални рад буде на њиховој страни. Погледајте шта трпе. Истог трена сам ја на затвор спремна, никакав проблем немам са затвором, ни са било чим", рекла је она.

Деца све време плачу и вриште у негодовању.

“Људи, молим вас, нама треба помоћ. Не знам шта да радим. Треба нам помоћ”, говори С. на видео-снимку.

Девојчице урлају и плачу, не дају јој да се спреми, а једна од њих изговара “Мени је упропаштен живот!”.

“Немој молим те да идеш, баба! Ако ме одведеш, нећеш ме више видети. Зар ти није судија прекрижио затвор. Нећеш у затвор”, рекло је једно дете.

Овај потресни видео-снимак проширио се друштвеним мрежама, грађани су шокирани сценама насиља над децом, али се још увек нико званично није огласио поводом овог случаја.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (1)

ШОУ У СЕОСКОМ ФУДБАЛУ: Исписница из клуба којој се смеје Србија - видите шта пише