ПОЛИЦИЈА ПОСТУПА ПО НАЛОГУ ТУЖИЛАШТВА: Због инцидената у Шавнику огласили се из ВДТ Црне Горе

М.С.

27. 11. 2022. у 19:57

ОСНОВНО државно тужилаштво у Пљевљима, надлежно и за територију општине Шавник, данас предузима, а у претходном периоду је предузимало све мере и радње из своје надлежности у свим ситуацијама у којима је постојала сумња да је током одржавања изборног процеса у Шавнику учињено кривично дело за које се гоњење предузима по службеној дужности.

ПОЛИЦИЈА ПОСТУПА ПО НАЛОГУ ТУЖИЛАШТВА: Због инцидената у Шавнику огласили се из ВДТ Црне Горе

Фото: РТВ Никшић

Ово је у недељу вече саопштила в.д. врховне државне тужитељке Маја Јовановић, која "без намере да се упушта у расправе са министром унутрашњих послова, путем медија подсећа и њега и целокупну јавност да службеници полиције увек и у свим ситуацијама поступају по налозима државних тужилаца".

- Због тога чуди што се та чињеница не истиче онда када се постижу значајни, чак и међународни резултати, док се у случају ишчекивања конкретних резултата истиче да се чекају налози тужилаштва. Мислим да је од свега тога важније да и државна тужилаштва и центри безбедности треба заједнички и удружено да раде у интересу грађана и да се само на тај начин може доћи до конкретних резултата. Све друго, сваки покушај промоције, чиме год да је он мотивисан, неће допринети остварењу тог циља - каже Јовановић.

Она је звог тога позвала министра унутрашњих послова и челнике других органа да "све евентуалне недоумице ефикасно решавају у директној комуникацији, а не путем средстава јавног информисања".

 

 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

СПОЈИО ИХ КУЛТНИ ФИЛМ: Први муж Дубравке Мијатовић - са њим има ћерку Иву (ФОТО)