ДНЕВНО СПРЕМЕ 150 ОБРОКA: Митрополит Јоаникије у народној кухињи на Цетињу

М.С.

27. 11. 2022. у 17:35

МИТРОПОЛИТ црногорско-приморски Јоаникије обишао је на Цетињу Народну кухињу ''Мати Јелисавета'', која ради под окриљем Митрополије.

ДНЕВНО СПРЕМЕ 150 ОБРОКA: Митрополит Јоаникије у народној кухињи на Цетињу

Фото: Митрополија црногорско - приморска

Митрополита су дочекали запослени на челу са управником Младеном Божовићем. Он је упознао Јоаникија са досадашњим радом ове установе.

Такође су размотрене могућности унапређења квалитета рада кухиње. Митрополит је управнику и запосленима пожелео успешан даљи рад и благословио њихове трудове.

Народна кухиња ''Мати Јелисавета'' на Цетињу почела је да ради 2012. године, благословом сада почившег митрополита Амфилохија.

Тренутни број корисника Народне кухиње на Цетињу, који свакодневно добијају оброк, је 150.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну