САМО ЈЕДАН МЕТАК ПОЛИЦИЈСКИ: Стигао обдукциони налаз убице са Цетиња, једна ствар и даље остаје мистерија

Novosti online

16. 10. 2022. у 20:56

ОБДУКЦИОНИ налаз тела Вука Бориловића који је средином августа на Цетињу убио десет и ранио шест особа показао је да су све повреде од метака којима је погођен биле смртоносне.

САМО ЈЕДАН МЕТАК ПОЛИЦИЈСКИ: Стигао обдукциони налаз убице са Цетиња, једна ствар и даље остаје мистерија

Фото: С. Ђ./Инстаграм/socijaldemokratecrnegore

Ко је све пуцао тог дана на Бориловића у тужилаштву за портал РТЦГ, међутим, нису могли казати, осим што су незванично дали податак да је од пет метака пронађених у телу Бориловића један полицијски, а за остала четири није утврђено из којег оружја су испаљени.

Пет метака из два пиштоља завршило је у телу Вука Бориловића који је 12. августа убио десет особа на Цетињу. Налаз балистичког вештачења, како је за портал РТЦГ саопштила руководитељка Вишег државног тужилаштва Лепа Меденица, није открио ко је све пуцао.

Како незванично сазнаје тај портал, за сада непозната особа упуцала је Бориловића са четири пројектила док је из пиштоља полицијског службеника – убица погођен једним метком.

Из тужилаштва је саопштено и да се из налаза обдукције Бориловића, закључује да су све повреде од метака биле смртоносне.

У случају из насеља Медовина, саслушано је више грађана, а у том својству и Цетињанин за којег се у јавности појавила информација да је зауставио крвави пир.

Подсећамо, он је раније предао истражитељима пиштољ који поседује и који је такође вештачен. Међутим како сазнајемо, налаз је показао да из тог оружја, Бориловић није погођен.

У трагедији на Цетињу пре два месеца, у размени ватре, рањен је и полицијски службеник чије су колеге, како је раније саопштено, у правцу убице испалиле више од 20 метака.

(РТЦГ)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!