ДЕТАЉИ СТРАШНЕ НЕСРЕЋЕ У КАЊОНУ ТАРЕ: Јелена кренула са децом код супруга, ауто пробио банкину и сурвао се низ провалију

М.Д.

08. 10. 2022. у 00:56

ЈЕЛЕНА Вуковић (27) из Мојковца смртно је страдала у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у петак око 17 часова у кањону Таре на магистралном путу Мојковац - Пљевља.

ДЕТАЉИ СТРАШНЕ НЕСРЕЋЕ У КАЊОНУ ТАРЕ: Јелена кренула са децом код супруга, ауто пробио банкину и сурвао се низ провалију

Фото: РТЦГ

Након несреће из провалије је извучено живо дете, док се трага за још двоје деце. Дете које је смештено у пљеваљској болници, према информацијама из ове здраствене установе, стабилног је здравственог стања.

- Жена возач изгубила живот, двоје деце се траже, саопштено је из ОКЦ Управе полиције.

Супруг и отац породице рекао је да је мајка у аутомобилу путовала са сво троје деце. Деца су узраста 2, 4 и 6 година.

Тужитељка Сања Голубовић по завршетку увиђаја казала је,за подгоричке „Вијести“ да ће истрага показати како је дошло до несреће.

- Возилом је управљала женска особа, која је страдала. У возилу се налазило троје деце. Једно дете је извучено из кањона реке Таре и оно је транспортовано до Опште болнице Пљевља, док се за двоје деце још увек трага, рекла је Голубовић.

Након слетања аутомобил је завршио у Тари. Нејасно је како је дошло до несреће јер, према тврдњи очевидаца није било трагова кочења већ је аутомобил ударио у заштитну банкину и сурвао се у провалију.

Несрећа се догодила недалеко од моста на реци Тари.

Аутомобил се кретао из правца Мојковца према Шаранцима гдје је боравио супруг и отац породице а где се Јелена са децом била и упутила.

Породица је преко лета борави на селу у Шаранцима док током зимског периода породица борави у Мојковцу.

БОНУС ВИДЕО: ДЕСИЛО СЕ ПРЕ 36 ГОДИНА - Храбар потез Милутина због ког је добио награду Вечерњих новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЋЕРКА ГОСПОДИНА БИНА: Лепотица променила презиме због очеве прељубе