КНЕЖЕВИЋ: И док су се јурили Срби и Руси по Црној Гори, неко је спаљивао заплењене цигарете

В.К.

07. 10. 2022. у 14:29

ПРЕДСЕДНИК одбора за безбедност и одбрану Милан Кнежевић на седници овог скупштинског тела која је у току коментарисао је протеривање руских дипломата, али и протеривање српског амбасадора у Црној Гори.

КНЕЖЕВИЋ:  И док су се јурили Срби и Руси по Црној Гори, неко је спаљивао заплењене цигарете

Милан Кнежевић, Фото Скупштина ЦГ принтскрин

- У међувремену, чим се појавила информација о протеривању руских дипломата и забрани уласка Владимиру Божовићу, ОДТ саопштава да су пуштени руски агенти који су ухапшени и да ће се поступак против једног од њих водити пред Основним тужилаштвом а не Специјалним тужилаштвом јер је човек поседовао неки пиштољ и муницију, а чини ми се да у Црној Гори свако данас има по један пиштољ - казао је Кнежевић.

- И док су се јурили Срби и Руси по Црној Гори, неко је спаљивао заплењене цигарете, али на начин да је у тим високим пећима спаљивано само онолико колико један обичан пушач попуши у току дана. Остало је процењено да треба да се шверцовано извезе из Црне Горе где су потребе за пушење очигледно много веће, а нама, по правилу, остану пикавци. Тако смо имали два камиона која су кренула на дуго путовање ка Никшићу уз пратњу полиције и десило се да је један од тих камиона ишчезнуо и није стигао до Никшића где је ритуално обављено спаљивање у присуству највиших државних функционера. Када је приведен или позван на информативни разговор директор Управе прихода и царина Раде Милошевић и када је почело хапшење запослених у УПЦ, опет су почеле међусобне оптужбе, заборавили смо на руске и српске агенте и сад имамо нови политички фолклор где потпредседник Владе оптужује председника Владе да је повезан са шверцом цигарета, а председник Владе оптужује потпредседника Владе да су они креатори афере која се односи на заплену цигарета. Ако томе додамо и интервју Рада Милошевића где оптужује АНБ и Рашка Коњевића да стоје иза акције која има за циљ подривања угледа Владе и Дритана Абазовића, а и јучерашњи став Ранка Кривокапића да је потписаивање Темељног уговора довело до тога да ће Црна Гора бити најгоре оцењена у европским процесима, онда сматрам да је одржавање седнице одбора неопходно - казао је Кнежевић.

БОНУС ВИДЕО - СПЕЦИЈАЛНИМ АВИОНОМ ДО КАТАРА: Погледајте како изгледа авион за аргентинске навијаче

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЛОВАЧКИ САВЕЗ ПРЕТИ ТУЖБОМ КАРЛЕУШИ: Позвали и Топалка - шта он каже на то