А ОСТАТАК ЦРНЕ ГОРЕ? Зеленски се обраћа Цетињанима

М.С.

07. 10. 2022. у 08:05

ПРЕДСЕДНИК Украјине Владимир Зеленски обратиће се Цетињанима у суботу, а обраћање ће се директно преносити на Дворском тргу од 11 сати.

А ОСТАТАК ЦРНЕ ГОРЕ? Зеленски се обраћа Цетињанима

Фото: АП

Украјински председник ће се обратити у знак захвалности за подршку коју Цетињани пружају Украјини од почетка руске специјалне операције.
 
Ово је саопштено из Престонице Цетиње, чији су грађани, како се истиче, организовали протестне шетње од почетка руске специјалне операције сто дана без престанка, а након тога шетње се одржавају једном месечно.
 
- Престоница Цетиње и Црвени крст Цетиња организовали су хуманитарну акцију за помоћ страдалим у Украјини, а у јуну месецу ове године на Цетињу су одржани „Дани Украјине у Црној Гори“.
 
Обраћање председника Украјине организовано је у склопу форума „2БС“, који организује Атлантски савез Црне Горе, а који се одржава у Будви од 6. до 8. октобра 2022. године, саопштено је из кабинета градоначелника Цетиња.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (8)

ПОБЕДИО САМУРАЈА У ДВОБОЈУ: Црногорском официру у руској војсци јапански командант није био раван