ДРИТАН АБАЗОВИЋ: "Активности на сузбијању шверца цигарета се настављају без рестрикција"

В. К.

02. 10. 2022. у 18:29

ПРЕМИЈЕР Црне Горе Дритан Абазовић коментарисао је привођење директора Управе прихода и царина Рада Милошевића и сумње тужилаштва да један камион са цигаретама намењеним уништавању није стигао на локацију.

ДРИТАН АБАЗОВИЋ: Активности на сузбијању шверца цигарета се настављају без рестрикција

Фото: Јутјуб/Skupština Crne Gore

Коментаришући привођење директора Управе прихода и царина Рада Милошевића и сумње тужилаштва да један камион са цигаретама намењеним уништавању није стигао на локацију, премијер Дритан Абазовић је изјавио да жели да види где је тај камион и да то треба да утврде надлежни органи.

 - Активности на сузбијању шверца цигарета се настављају без рестрикција, пуна подршка Специјалном тужилаштву, Специјалном полицијском одељењу и свим другим који учествују. Потпуно је логично, већ нам се десило пре пет, шест, месеци да исто када се радила заплена да се краде роба која је заплењена. То је уништавање робе и уништавање финансијских ресурса организованих криминалних група. Они сада на све начине покушавају да део робе некако спасу, украду, врате у своје власништво.

Мониторинг који је вршен и за овај транспорт је вишеструк није само једна служба укључена, ко је урадио пропуст нека утврђују надлежни органи. Нема селективности да ми је из куће, за мене нема никакву разлику. Позивам органе да одраде како треба и видећемо на крају шта ће бити исход - рекао је Абазовић.

БОНУС ВИДЕО:

СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ДРАМА У АВИОНУ: Исус ми је рекао да отворим врата! Прогурала се поред особља и почела да вуче браву (ВИДЕО)