ОГЛАСИЛО СЕ СДТ ЦРНЕ ГОРЕ: Сумња да су службеници преузели камион пун цигарета

В. К.

02. 10. 2022. у 14:45

ИЗ СПЕЦИЈАЛНОГ државног тужилаштва л саопштили су да постоји сумња да су службеници Управе прихода и царина, јуче, преузели и извели камион пун цигарета предвиђених за уништење.

ОГЛАСИЛО СЕ СДТ ЦРНЕ ГОРЕ: Сумња да су службеници преузели камион пун цигарета

Фото in4s

- Наиме, постоји сумња да су службена лица Управе прихода и царина, јуче, без адекватних мера обезбеђења предвиђених процедурама за уништење и у сарадњи са другим физичким и правним лицима, преузела и извела камион пун цигарета предвиђених за уништење - саопштили су из СДТ.

Они додају да се службена лица Управе прихода и царина возилом нису упутили ка коначном одредишту - складишту и фабрици једне фирме у Никшићу, као месту уништења, оцењујући да је извиђајем обухваћен велики број лица, а да ће тужилац донети одлуку након анализе бројних досад прикупљених доказа и оних чије је прикупљање у току.

БОНУС ВИДЕО: УСНИЈА РЕЏЕПОВА - Оживела Коштану, певала ватрено, плесала као Шехерезада

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВУЧИЋ НА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ДАНА КОБРИ: Образ нема цену, Србија није на продају, отаџбину волимо више од свега (ФОТО/ВИДЕО)

ВУЧИЋ НА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ДАНА "КОБРИ": Образ нема цену, Србија није на продају, отаџбину волимо више од свега (ФОТО/ВИДЕО)

ПРЕДСЕДНИК Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић присуствује војној свечаности поводом Дана Одреда војне полиције специјалне намене „Кобре“.

14. 04. 2024. у 10:35 >> 10:36

ЗАШТО СУ БРУТАЛНО УБИЈЕНИ? Игора одгајали пси на улици - заборавио матерњи, кад су им га одузели ДОШЛИ ИСПРЕД СИРОТИШТА и данима чекали

ЗАШТО СУ БРУТАЛНО УБИЈЕНИ? Игора одгајали пси на улици - заборавио матерњи, кад су им га "одузели" ДОШЛИ ИСПРЕД СИРОТИШТА и данима чекали

ТУЖНА прича дечака који је прошао пакао на земљи због својих родитеља и деде алкохоличара. Морао је да проси и живи на хладној улици, а данас је жив захваљујући Џеси, Гоги, Маши и Севи.

16. 04. 2024. у 14:14

Коментари (0)

ЕЈ, ЉУДИ, АЛИ БУГАРСКА... Овом причом је Никола Јокић шокирао Амере