НИСАМ ПРИВОЂЕН НИТИ ХАПШЕН: Милошевић тврди да се сам одазвао позиву полиције

В. К.

02. 10. 2022. у 13:09

ДИРЕКТОР Управе прихода и царина Раде Милошевић саопштио је да није приведен нити ухапшен у синоћној акцији Специјалног државног тужилаштва у Никшићу. Казао је да се одазвао позиву полиције у својству грађанина и пружио сву потребну документацију која је од њега тражена на увид надлежним органима.

НИСАМ ПРИВОЂЕН НИТИ ХАПШЕН: Милошевић тврди да се сам одазвао позиву полиције

Фото: Влада ЦГ

- Одазвао сам се, подржавам акцију СДТ-а и полиције у циљу расветљавања овог и свих случајева из надлежности Управе прихода и царина и стојим на располагању да пружим све неопходне информације у циљу расветљавања потенцијалних незаконитости јер је то у заједничком интересу, наводи се у реаговању, додајући да разуме да се информације са бомбастичним насловима о његовом хапшењу пласирају медијима, јер то одговара одређеним круговима и криминалним групама које су повезане са организованим шверцом цигарета.

- У својим претходним изјавама које се тичу шверца, управо сам ја наговестио о каквим се групама ради и на шта су све спремне да би поново дошле до заплењене робе.

Милошевић истиче да није случајно што се такви наслови односе на особу која је постигла "најбоље резултате у историји борбе против кријумчарења цигарета у Црној Гори за најкраће могуће време, због чега је Црна Гора доспела на прво мјесто у Европи".

- Напомињем да је за пет месеци мог мандата, заплењено цигарета више него задњих 30 година - казао је Милошевић.

Наглашава да је све радње и одлуке из своје надлежности спроводио у складу са законом.

- Управа прихода и царина има близу 1200 запослених, ја као њен директор сам спреман да сносим одговорност уколико се утврди кршење било које законске процедуре из своје надлежности - поручио је Милошевић.

БОНУС ВИДЕО: УСНИЈА РЕЏЕПОВА - Оживела Коштану, певала ватрено, плесала као Шехерезада

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА ГАГЕ АНТОНИЈЕВИЋА Сестра му умрла усред снимања филма: Само је пала, није било помоћи