МИЛО У СТРАХУ ДА ЋЕ ПРИПАДНИЦИ КЛАНА "ПРОПЕВАТИ": Медојевић о захтеву за изручење осумњичених за убиство Вукотића

В. К.

27. 09. 2022. у 07:39

ЛИДЕР Покрета за промјене Небојша Медојевић тврди да ће, као што је и најавио пре два дана, Министарство правде Црне Горе покушати да извуче припаднике нарко-клана из Турске због страха Мила Ђукановића да ће под претњом доживотних робија "пропевати" и открити праве налогодавце.

МИЛО У СТРАХУ ДА ЋЕ ПРИПАДНИЦИ КЛАНА ПРОПЕВАТИ: Медојевић о захтеву за изручење осумњичених за убиство Вукотића

Фото: Архив ВН/ДФ

Он поставља питање зашто Министарство правде тражи хитно изручење чланова нарко-клана, "а да у Црној Гори не постоји никакав поступак против њих за убиство Вукотића."

- Очигледно се ради о притиску Ђукановића да се сви црногорски држављани што пре испоруче Црној Гори како не би затражили статус заштићеног сведока и разоткрили везе кавачког клана са врхом АНБ, полиције и ДПС-а. Логично би било да је ГСТ Нововић хитно пошао у Истанбул и извршио увид у обимни доказни материјал који је прикупила турска полиција и успоставио професионалну сарадњу и мешовито турско-црногорски истражни тим који би до краја довео ову истрагу. Жалосно је да Дританова Влада постаје сервис кавачког и шкаљарског клана и наставља политику ДПС-а који је државу ставио у функцији логистике и заштите послова нарко-кланова. Министар правде у техничком мандату је морао јавности дати одговоре зашто ради за Ђукановића и нарко-картеле и извршава њихова наређења. Одмах да их разочарам, минималне су шансе да ће Турска изручити тражена лица јер се истрага бави и везама црногорских и турских нарко-картела против којих се води више кривичних поступака. Остаје Ђукановићу и Лазовићу да са стрепњом чекају ко ће од ухапшених постати сведок сарадник, јер ће суочени са доживотном робијом многи пропевати - поручио је Медојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (0)

Владимир ради на грађевини по 12 сати, а зову га ЧОВЕК ЕНЦИКЛОПЕДИЈА - какво знање има видела је цела Србија