ЧЕКАМО МИЛА, БОШКОВИЋ ПОНОВО "БЕЛИ ОРАО" Демократски фронт најављује ''топлу добродошлицу'' Милу Ђукановићу у скупштинским одборима

М.С.

24. 09. 2022. у 20:57

ПОШТО је Мило Ђукановић доставио Парламенту допуњену одлуку за скраћење мандата Скупштини, обавештавамо га да је његова уставна обавеза да се као одлазећи председник државе мора појавити на матичним скупштинским одборима да образложи свој предлог.

ЧЕКАМО МИЛА, БОШКОВИЋ ПОНОВО БЕЛИ ОРАО Демократски фронт најављује топлу добродошлицу Милу Ђукановићу у скупштинским одборима

Фото Танјуг

Биће то величанствена прилика да Ђукановићу у име ДФ-а пожелимо топлу и традиционалну “добродошлицу”, и да укрстимо аргументе с његовом злокобном намером да изазове државни удар у Црној Гори.

Ово је део одговора Демократског фронта посланику ДПС Предрагу Бошковићу, након његовог ''најдобронамернијег савета Демократском фронту и свима који их желе следити да се окану манипулисања и покушаја стварања додатне нестабилности државе'', којим најављују жестоко сучељавање са Ђукановићем поводом његове жеље да скрати мандат Скупштини Црне Горе, како би избегао уставну обавезу и дао мандат посланику Миодрагу Лекићу да формира 43. Владу Црне Горе, обзиром да има подршку 41посланика.

- Наравно, поред Ђукановићевих врсних саветника Мига Стијеповића, Милана Роћена и Зорана Пажина, очекујемо да се на одбору појави и Предраг Бошковић, како би личним примером посведочио љубав према доживотном председнику ДПС-а. А пошто је Предраг Бошковић превише оптерећен постојањем Москве и Београда, биће нам задовољство да на одбору директно питамо Мила Ђукановића и Милана Роћена о њиховим ''московским годинама'' и дружењу са Путином, Лавровом, Шојгуом, Дерипаском, и зашто би ДПС сваког дана требало да захваљује матушки за независну Црну Гору. Ако Ђукановић и Роћен буду искрени у одговорима, верујемо да ће Предраг Бошковић променити своје ставове, и поново навући крила белог орла на своја нејака плећа, и сигурно затражити од владике Атанасија да му врате орден Светог Саве који је ДХЛ-ом отправио у Пријепољ - кажу из ДФ одговарајући Бошковићу који их је назвао ''осведоченим руским плаћеницима, који чекају да им Београд каже шта мисле, и да иза себе имају већ један неуспели државни удар''.

- Поручујемо да буду посебно опрезни са планирањем другог. То што су удружено и са намером довели до нефункционалног Уставног суда, што су својим потезима – а све навођени даљинским управљачем из Москве и Београда – планирано изазвали потпуни хаос у држави, не значи да ћемо седјети скрштених руку и немо посматрати како желе да уруше преостале функционалне институције у овој држави. Све нам је нарочито јасно након посљедње седнице Скупштине – када је управо из клупа руске плаћеничке гарнитуре помињана могућност сукоба, уз претње. Али – заборавили сте, ваших се претњи нико не плаши, а посебно када их изриче онај ваш функционер који већ четврт века само то ради. Наслушали смо се ми ваших претњи од 1997. до данас колико хоћете - и увек сте завршавали подвијеног репа. Препоручујемо вам да енергију и концентрацију посветите агрументацији коју ћете користити када вас надлежни органи буду упитали, зашто баш вас припадници нарко клана спомињу у својим криптованим комуникацијама. Шта сте им дужни и шта сте им обећали, а нисте још испунили? Ваш очајнички покушај дестабилизације Црне Горе, о којем ћемо вероватно у будућности читати из неке нове крипто комуникације, биће спречен, као сваки пут до сада - осуо је Бошковић по ДФ који ових дана на ''жестоке муке'' ставља његовог партијског шефа Ђукановића.

СПУЖ

Главни и одговорни уредник АНБ гласила ''Удар'' Предраг Бошковић, у препознатљивом маниру личног Ђукановићевог шехида, сваког трећег викенда проспе мало србофобије и русофобије, не би ли остругао последње остатке своје прошлости белог орла. Уместо да је против њега одавно подигнута оптужница због дељења аутоматских пушака из магацина Војске Црне Горе агентима АНБ- а и криминалцима из хотела Подгорица, како би покушали државни удар 30. августа 2020. године, овај лични посланик Зорана Лазовића призива 1997. годину и тако најављује још једно антиуставно понашање Мила Ђукановића! Упозоравамо Предрага Бошковића да нам не прети лакооклопним возилима које је као министар одбране набавио по цени скупљој два милиона евра од процењене вредности, јер управо га неко од ових возила брзих дана може спровести до Спужа, јер су затворске марице већ месецима заузете превозом његових партијских другова, узвраћају из ДФ. 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

СРЦЕ МИ КУЦА ЗА ОБЕ НАЦИЈЕ Прелепој Српкињи удатој за репрезентативца Швајцарске је данас најтеже (ФОТО)