ЈА НЕ МОРАМ ДА САМ МИНИСТАР, АЛ ОН МОРА ДА БУДЕ ПРЕМИЈЕР Шћекић: "Била би брука сменити оног ко је потписао Темељни уговор"

М.С.

18. 08. 2022. у 16:41

БИЛА би историјска брука сменити премијера Дритана Абазовића, који је потписао Темељни уговор са Српском православном црквом.

ЈА НЕ МОРАМ ДА САМ МИНИСТАР, АЛ ОН МОРА ДА БУДЕ ПРЕМИЈЕР Шћекић: Била би брука сменити оног ко је потписао Темељни уговор

М.С.

Ово је током боравка у Бијелом Пољу казао министар здравља у Влади Црне Горе Драгослав Шћекић, истичучи да се  може сменити Влада, али не може историја.

-Просто  је и јасно, брука би била да Дритан Абазовић, који је потписао Темељни уговор, да би превазишао поделе и тензије у Црној Гори, буде смењен. Ја не морам да будем министар здравља, али он мора да буде премијер, јер је заслужио да то буде. И овом приликом желим да поручим, немој да се брукамо. Не мора нико од нас да буде министар, али он мора да буде премијер, јер је ово људска ствар, казао је је Шћекић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

МИНИСТАРСТВО одбране Русије саопштило је да су његове Ваздушно-космичке снаге у понедељак гађале положаје терористичке организације Џабхат ал-Нусра у Идлибу, убивши и ранивши већи број терориста те организације и уништивши њихове положаје.

04. 10. 2022. у 22:56

КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО? Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

"КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО?" Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

БРИТАНСКА премијерка Лиз Трас обећала је у среду да ће провести Британију кроз "олујна времена" и преобразити британску економију, у покушају да поврати ауторитет у својој странци која се побунила након хаотичних првих месец дана на власти.

05. 10. 2022. у 17:47

Коментари (0)

ПОМЕНУЛЕ И КРВНУ ОСВЕТУ: Сестре младића којег је Лаушевић усмртио само једном су се обратиле јавности