УХАПШЕН РАДОВАН ПАНТОВИЋ: Мојковчанин пао на граници са Албанијом

Новости онлајн

19. 07. 2022. у 18:07

МОЈКОВЧАНИН Радован Пантовић ухапшен је на граници са Албанијом, преносе црногорски медији. Како наводе, са њим је био и Небојша Ракочевић.

УХАПШЕН РАДОВАН ПАНТОВИЋ: Мојковчанин пао на граници са Албанијом

Фото: Весна Радојевић

Према информацијама из безбедносног сектора, како "Вијести наводе", њих двојица доводе се у везу са кавачким криминалним кланом. Ракочевић је после хапшења пуштен, навели су из Управе полиције.

Раковић је, међутим, медијима рекао да није хапшен и да је само био у друштву са Пантовићем.

Спомиње се у материјалу Еуропола

- У кривичном предмету који је, у мају ове године, по налогу главног специјалног тужиоца, поново формиран, по материјалу ЕУРОПОЛ-а и француских правосудних органа, достављеном у јулу и децембру прошле године, данас је лишен слободе и Р. П., због постојања основа сумње да је учинио кривично дело стварање криминалне организације и продужено кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога - саопштено је званично из Специјалног државног тужилаштва (СДТ).

У саопштењу се додаје да је хапшење извршено од стране службеника Специјалног полицијског одељења, а по налогу специјалног тужиоца, којем ће осумњичени, од стране полиције, бити спроведен на саслушање у законском року.

- Такође, службеници Специјалног полицијског одељења врше претресање станова и других просторија лица лишеног слободе, на више локација у земљи - закључује се у саопштењу СДТ-а.

Ухапшен Лазовић, за Миловићем се трага

Подсетимо, службеник Агенције за националну безбедност Петар Лазовић ухапшен је по налогу Специјалног државном тужилаштва због сумње да је починио кривично дело стварање криминалне организације.

За полицајцем Љубом Миловићем, чије име је такође освануло у документима Еуропола, и даље се трага. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!