НЕПОЗНАТ МОТИВ ЈУТРОШЊЕГ ЗЛОЧИНА ЗА КОЈИ ЈЕ ОСУМЊИЧЕН БИВШИ ФУДБАЛЕР: Усмрћена Бранка Петровић, председница месне заједнице Херцег Нови

В. В.

27. 06. 2022. у 15:22

НЕМА нових, барем не званичних информација о убиству које се јутрос рано десило у Херцег Новом, у улици Бокешке бригаде, на Савини, где је, како се претпоставља, хицима из ватреног оружја Бојан Рашовић (1975) усмртио бившу супругу Бранку Петровић (1975).

НЕПОЗНАТ МОТИВ ЈУТРОШЊЕГ ЗЛОЧИНА ЗА КОЈИ ЈЕ ОСУМЊИЧЕН БИВШИ ФУДБАЛЕР: Усмрћена Бранка Петровић, председница месне заједнице Херцег Нови

фото: РТХН

Ово је медијима потврђено из Оперативно-комуникационог центра полиције.

Према њиховим речима, није познато шта је Рашовића навело да посегне за оружјем и одузме живот Бранки Петровић, а о свему је обавештен виши државни тужилац, па ће истрага која је у току дати одговоре.

фото: Друштвене мреже

Рашовић се након извршеног дела сам предао полицији. Незванично, он се бавио спортом, има информација и да је играо за Црвену звезду.

Петровићева је однедавно била председница Месне заједнице Херцег Нови.

Радила је, кажу они који су са њом сарађивали, вредно, имала много планова за уређење херцегновског Старог града и стално позивала суграђане и колеге на бољу сарадњу и размену идеја.

О њеном приватном животу комшије ни уз обећање да нећемо наводити њихова имена нису желеле да говоре, осим да је живела повучено.

Није потврђена ни информација да су Рашовић и Петровићева званично били у браку нити да имају заједничке деце.

БОНУС ВИДЕО:

Милош Меденица приведен у Специјално државно тужилаштво

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТРУЧЊАЦИ САВЕТУЈУ: Нипошто не убијајте паука ако га видите у кући - постоји јак разлог