РАСВЕТЉЕН ПОКУШАЈ УБИСТВА: Ухапшен младић из Никшића осумњичен да је ранио Булатовића

Б. Д.

26. 06. 2022. у 10:26

БУДВАНСКОЈ полицији требало је ање од 24 сата да расветли ко је ранио Кристијана Булатовића (30) из Подгорице у насељу Поткошљун у ноћи између петка и суботе.

РАСВЕТЉЕН ПОКУШАЈ УБИСТВА: Ухапшен младић из Никшића осумњичен да је ранио Булатовића

Фото: Б. Дабић

Булатовић је задобио лакше телесне повреде. 

Лисице на руке полиција је ставила младићу из Никшића С.К. (23).

Док је мотив рањавања још непознат јавности, зна се да ће младић уз кривичну пријаву пред надлежног тужиоца, а на терет му се стављају два кривична дела: убиство у покушају у вези са кривичним делом недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

- Надлежни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици извршио је увиђај на лицу места и квалификовао кривично дело – убиство у покушају. Полиција је у сарадњи са надлежним тужилаштвом, предузимајући оперативно тактичке-истражне мере и радње, дошла до сазнања да је ватрено оружје на штету К.Б. употребио С.К. (23) из Никшића са привременим боравком у Будви. Пронађено је и одузето средство извршења – пиштољ, а К.С. је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају у вези са кривичним делом недозвољено држање оружја и експлозивних материја - наводи се у саопштењу Управе полиције.

Подсетимо, Кристијан Булатовић прошле године је ухапшен због сумње да је отео А.Г, вршећи тако притисак на његовог брата да исплати 35.000 евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦАМА, ИЗДРЖИТЕ Познати потресени масакром на Цетињу - бројне објаве на мрежама, отказани наступи