МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ОТВОРЕНО: Коњевић и Кривокапић су ДПС-ови министри у Влади

Novosti online

24. 06. 2022. у 22:36

ЈЕДАН од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић, гостујући у "Патриотским играма" на ТВ АДРИА је оценио да читава бука коју је СДП у дигао због темељног уговора ће се завршити тако што ће та партија и даље остати део Владе.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ОТВОРЕНО: Коњевић и Кривокапић су ДПС-ови министри у Влади

Фото архива

- Врућ је Ранко, али мислим да ће се охладити до ујутро и да он одлично зна да четири епархије представљају саставни део Српске православне цркве и да је патријарх или неко кога одреди он властан да потпише такав темељни уговор - рекао је Кнежевић.

Он додаје да ће бити веома занимљиво шта су следећи потези СДП-а и ДПС-а.

- Имам утисак да су и Рашко Коњевић и Ранко Кривокапић делегирани од стране ДПС-а и да су они ДПС-ови министри у Влади и мислим да ће бити веома интересантно ако Велибор Џомић буде поново крстио и Рашка Коњевића, Ранка Кривокапића и Драгињу Вуксановић јер ће ово бити један чин новорођења и новокрштења министара из СДП-а. Знајући њихову принципијелносот и знајући их као политчке громаде они ће и даље остати у Влади и неће направити ништа што би пореметило оно што су они затекли у кабинетима и што имају у надлежности“, саопштио је Кнежевић.

Када је у питању могуће истовремено потписивање Темељног уговора и са НВО ЦПЦ Кнежевић каже, да што се њих у ДФ-у, тиче то би био фиктивни и непостојећи споразум јер ЦПЦ није уређена у правном систему Црне Горе, већ у полицијској станици на Цетињу.

- То би био окидач зашто ова Влада не би требало да опстане више од месец-два дана - објаснио је Кнежевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЛАЂИ ЈЕ КРЕНУО ОЧЕВИМ СТОПАМА: Ово су синови Небојше Глоговца (ФОТО)