СПРЕЧЕНЕ НОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ? Двојици "шкаљараца" ухапшених у Бару одређен притвор, за једним се још трага

Б. Д.

24. 06. 2022. у 08:54

БАРАНИМА Мартину Ј. и Марку П., који су у среду по подне ухапшени у великој акцији црногорске полиције, након саслушања у Специјалном државном тужилаштву одређено је задржавање до 72 сата.

СПРЕЧЕНЕ НОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ? Двојици шкаљараца ухапшених у Бару одређен притвор, за једним се још трага

Фото Илустрација архива

Акција посебне јединице полиције била је усмерена на сузбијање тешких кривичних дела из области организованог криминала и спречавање ликвидација, а према незваничним сазнањима још се трага за Мартиновим братом, Стефаном Ј.

Два дана полиција је претресала више локација на приморју, засад су ухапшене две особе, док су поједини осумњичени још у бекству. Током претреса полиција је пронашла и три пушке. Како сазнајемо, за стварање криминалне организације тужилаштво сумњичи још четворицу Барана.

- Једна особа, у чијем стану је обављен претрес, дала се у бекство, а полиција предузима интензивне радње на његовом лоцирању и хапшењу - саопштено је из Управе полиције.

Извор из полиције наводи да је хапшењем безбедносно интересантних особа спречено извршење више најтежих кривичних дела. Према полицијским изворима, припадници барског огранка "шкаљарског криминалног клана" ухапшени су јуче у Бару, због сумње да су наводно припремали ликвидацију припадника супарничког "кавачког клана". Није, међутим, прецизирано чија је ликвидација спремана.

Након ове акције, која је резултирала хапшењима, огласио се министар унутрашњих послова Филип Аџић:

- У Црној Гори се наставља синхронизована и бескомпромисна борба против криминала.

Аџић је навео да полицијски службеници својим радом показују професионализам и изузетну храброст да се бескомпромисно супротставе свим криминалним активностима, без обзира на техничке, кадровске и финансијске проблеме, са којима се полиција стално сусреће.

- Синхронизовано настављамо сузбијање свих облика криминала - навео је Аџић у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТАРА НАРОДНА ВЕРОВАЊА: Ево зашто не треба убијати змије