НОВЧАНЕ КАЗНЕ ОД 500 ЕВРА: Непрописно бацање старог намештаја може да кошта више од куповине новог

Б. Дабић

29. 05. 2022. у 11:54

МИНИМАЛНА новчана казна за непрописно одлагање хабастог отпада у Бару износи 500 евра.

НОВЧАНЕ КАЗНЕ ОД 500 ЕВРА: Непрописно бацање старог намештаја може да кошта више од куповине новог

Фото: Б. Дабић

Протекле седмице  Комунална полиција је  изрекла  пет новчаних казни и издала прекршајне налоге особама које су непрописно одлагале отпад и то К.П. из Чања, М.С. из Ђурмана, Џ.Л. из Заљева, С.К. из Дубраве и Д.М. са Тополице.

- Редовним обиласком терена и појачаним надзором у сусрет летњој туристичкој сезони службеници Комуналне полиције улажу велике напоре у одржавање комуналног реда, чистоће и сузбијање непрописног одлагања отпада који је ружна слика града, навели су из  Комунална полиција Бар уз  апел  све грађане да воде рачуна где и на који начин одлажу отпад.

- Свако непрописно одлагање отпада биће ригорозно санкционисано у складу са законом.  Исто тако, молимо све грађане који затекну лица која одлажу отпад било које врсте на местима где то није предвиђено да се обрате Комуналној полицији,  или сачине фотографије које би послали на број Комуналне, наводе из ове општинске службе.

Уколико грађани имају кабасти отпад могу да позову Комунално предузеће које даје упуте где и када може да се одложи стари намештај, дотрајали електрични уређаји, санитарије…

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВИ ОВДЕ БИЈЕТЕ БИТКУ ЗА ОПСТАНАК СРПСКОГ НАРОДА: Марко Царевић Видовдан дочекао на Газиместану