ОДЛОЖЕНА СЕДНИЦА О ВЕЗАМА ЛАЗОВИЋА И КРИМИНАЛАЦА! Посланици ДПС-а нису дошли - кланови јачи од државе?

Новости онлајн

24. 05. 2022. у 12:15

НА СЕДНИЦУ Одбора за безбедност нису дошли посланици Демократске партије социјалиста, саопштио је на прес-конференцији посланик и председник овог одбора Милан Кнежевић.

ОДЛОЖЕНА СЕДНИЦА О ВЕЗАМА ЛАЗОВИЋА И КРИМИНАЛАЦА! Посланици ДПС-а нису дошли - кланови јачи од државе?

Полицајци и криминалци за истим столом, Фото Либертас пресс

Он је саопштио да је одложена седница на којој је требало да буду саслушани специјални државни тужилац Владимир Нововић и премијер Дритан Абазовић.

– Све иде ка томе да се ја сменим са овог места. У договору са Абазовићем договорено је да ипак почнемо са седницом, па да буде пауза. Абазовић би тражио и да седница буде јавна, али до тога није ни дошло. Постављам питање: коме је у интересу да се не одржи седница о подацима ЕУРОПОЛ-а. Да није било Либертаса и Оливере Лакић не бисмо сазнали за случај Весне Меденице и случај високих функционера. Подсетићемо вас да смо расправљали на различите теме на одборима. Кад треба да расправљамо о битним темама за Црну Гору и за свет одређеним колегама није било у интересу да се расправља на ову тему. Сумњам да су неки од колега из ДПС-а под утицајем кавачког клана и не желе да дођу на ову седницу – истакао је он.

Како је навео, сазнао је да су он, Медојевић и Мандић поново стављени под мере надзора за потребе кавачког клана.

– Кланови су толико осилили да су јачи од државе. Ево, дошло је до одлагања и ове седнице одбора. Набавио сам кавкаског овчара, који се разболео. Али ће они који ме прате и прислушкују то пре знати него ја, ако му се шта деси – нагласио је Кнежевић.

- Зато позивам Врховни суд и Судски савет да се изјасне да ли је законито то што смо поново под мерама тајног надзора - казао је он.

Саопштио је да су добили информацију да их прате од постављања Сава Кентере на челно место АНБ-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САЗНАЈЕМО! Вест коју је Вучић заборавио да саопшти: 100.000 људи који су добили ваучере од 5.000, добиће још 10.000 динара