"НОВОПЕЧЕНИ АЗОВЦИ-КОМИТИ ЗАБОРАВИШЕ ЛОВЋЕН" Миљанић одговара Ранку Кривокапићу

В. К.

23. 05. 2022. у 11:41

ФУНКЦИОНЕР Нове српске демократије и Демократског фронта Илија Миљанић осудио је изјаву шефа црногорске дипломатије Ранка Кривокапића да "латинонатовски пут Црне Горе нема алтернативу".

НОВОПЕЧЕНИ АЗОВЦИ-КОМИТИ ЗАБОРАВИШЕ ЛОВЋЕН Миљанић одговара Ранку Кривокапићу

Фото: ДФ

Миљанић констатује да се узалуд мислило након велике народне победе 30. августа 2020. да на власти више никада неће бити Ранка Кривокапића, јер је време то демантовало.

- Мило Ђукановић је имао на уму да након 30. августа 2020. протера све Србе који слободно дишу, а Србе пузовиће да приведе монтенегријском једноумљу. Очигледно га стари премијер Кривокапић поштеђе, а нови ево испија вино за победнички пир без српског света у Монтенегру. Веле мањинска Влада, а очигледно се ради о коалиционој Влади са уласком ДПС-а по дубини и ширини. Да нам оста физички присутан на земљи горостасни митрополит Амфилохије, 30. август 2020. би био претворен у дан победе над неонацизмом и клерофашизмом у Црној Гори и већ би блистала славна Капела на врху Ловћена и владика Раде Томов коначно одахнуо од вандалистичке и јеретичке гробнице. Брозо-комунисти срушили Његошев заветни олтар-гроб, а мраморну пећину исклеса Иван Мештровић, миљеник усташког злочинца Анте Павелића и оивичи је са геометријом латиничког слова „У“. Ево сада новопечени азовци-комити заборавише Ловћен и обележавају дан повесног и вечног Монтенегра на брдашчу које обелоданише са натписом Белведер! Играју се са новим датумима од Туђимила- Дан Војске ЦГ до Белведера дана повесног Монтенегра. Дан војске тј. Туђимил датира прије шизме, тј. поделе хришћанства како би задивили са новим нарученим историчарима садашње заслепљене генерације са нарученом историографијом са западном козметиком. До битке на Туђимилу, кажу црногорске војске (нико ни

чуо ни видио) дошло са сточарима из Албаније око стога сијена - наглашава Миљанић, и наставља:

- Заборавише све славне битке: Граховац, Вучији До, Царев Лаз, Фундина, изгледа спорни датуми јер главне вође и харамбаше су били Срби. Утркују се око Темељног уговора стари и нови премијери и јуре до Острошког манастира, а све да нађу модус да се прећутно изгласа Темељни уговор. Прича се такође да треба да добије крила и распоп и рашчињени монтенегријски делија Мираш Дедага, кроз други темељни уговор за комитску групу који треба да заживи кроз догледно време. Сада ствари стоје имплицитно, ено Мираш у кључне званице код премијера Абазовића и једини био да окади све присутно особље, а верника бар за сада пар десетина.

Миљанић се осврнуо и на недавну посету Мила Ђукановића лажној држави Косово.

- Кукавичка посета председника Монтенегра такозваном Косову. Заборавио је Мило на прогоњених 30.000 Црногораца и више од 300.000 Срба са свог огњишта уз огромне жртве и експерименте продаје органа и рушења колијевке српског рода.

Илија Миљанић каже да ако премијер Абазовић заиста жели да се обрачуна са мафијом и пљачкашима Црне Горе, онда мора поштовати редослед.

- Нека почне од династије Ђукановић, затим њихових кумова, рођака и пријатеља - Катнића, Гвозденовића, Брковића, Баровића, Бокана, Роћена, Марковића, Вељовића и др.  Све судске и тужилачке органе на свим нивоима који су саучесници пљачке и отуђења све покретне и непокретне имовине. Само под таквим условом може да се направи значајан помак, а све друго ће бити покушај мачке да ухвати малог миша. Међутим, ако се по јутру дан познаје, враћање Ђукановића и седлара које јаше више од 20 година води у самоубиство грађане Црне Горе. То би значило да дојучерашња такозвана апoстолска и данашња ескобарска влада треба да буду смртна епизода која може одвести на опасна украјинска врата хаоса и братоубилаштва - закључује Миљанић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВОДИТЕЉУ ПРЕМИНУЛА СУПРУГА: Отишла је моја жена и мама мог сина, оставила нас је у тмини времена