УКРАЛИ ЧЕТИРИ ПЛОВИЛА: Ухапшени турски држављани у Црној Гори

С.Ђ.

16. 05. 2022. у 14:10

ЧЕТИРИ турска држављана ухапшена су због сумње да су у Бококоторском заливу украли четири пловила вредности око 60.000 еВра.

УКРАЛИ ЧЕТИРИ ПЛОВИЛА: Ухапшени турски држављани у Црној Гори

Фото: Б. Пантић

Како се наводи у саопштено из Управе полиције, 14. маја неколико грађана је пријавило да су им у току претходне ноћи у акваторијуму бококоторског залива украдена четири пловила која су се налазила на везовима на различитим позицијама.

- Которску полицију су службеници Станице граничне полиције ИИ Бар обавестили да се 14. маја око 21:30 часова, на делу мора из увале Сутомора у правцу отвореног мора ка водама Републике Албаније, креће пловило великом брзином које је заустављено и доведено на службени вез граничног прелаза Лука Бар ради вршења прегледа. Том приликом је утврђено да је поменуто пловило украдено у Котору.

- На њему су се налазила четири лица, држављани Турске Ц.Е. (29), С.Е. (27), А.Е. (26) и Ф.К. (25), за која је утврђено да илегално бораве на територији Црне Горе. Они су лишени слободе због сумње да су извршили кривично дело тешка крађа у саизвршилаштву. Укупна вриједност пловила која су отуђена износи око 60.000 евра - саопштено је из полиције.

Додају да су преостала три пловила пронађена претрагом акваторијаума бококоторског залива и враћена су власницима.

БОНУС ВИДЕО: 

ВЕСНА МЕДЕНИЦА СТИГЛА У СДТ: Бивша председница Врховног суда стигла на саслушање

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БАЈАГИНА СУПРУГА: Све песме посветио њој - у браку 40 година