КРВАВО МАФИЈАШКО КОЛО У ЦРНОЈ ГОРИ: Медојевић саопштио лоше вести - Пале маске у Колумбији на Јадрану!

Novosti online

18. 03. 2022. у 16:04

ПРЕДСЕДНИК Покрета за промјене Небојша Медојевић истакао је да су маске пале, као и да црногорска јавност треба да зна да је Демократски фронт спречен да на основу изборне воље грађана да врши власт у Црној Гори.

КРВАВО МАФИЈАШКО КОЛО У ЦРНОЈ ГОРИ: Медојевић саопштио лоше вести - Пале маске у Колумбији на Јадрану!

Небојша Медојевић, Фото ДФ

- Људи који нису били на изборним листама, разним диловима преузели су власт у Црној Гори. Тад је постојала и један реченица-  да нема реваншизма, а то је била јасна порука да нема демонтирања ДПС-а и њима блиских структура. Свако ко прави дилове са Ђукановићем мора да зна да прави дилове са мафијом и највећим клановима овог дела Европе. Де ће урадити све да спречи прекрајање изборне воље грађана. И Абазовић и Јоковић нек оставе причу о европскј влади, ово је влада са мафијом - казао је Медојевић.

Медојевић је нагласио да Мило Ђукановић жели да радикализује Црну Гору и казао да колеге не схватају да је сарадња са Ђукановићем, сарадња са мафијом и додао да свако ко пристане да учествује у политичким пројектима Ђукановића, прави од Црне Горе Колумбију на Јадрану.

- Свако ко се слика, рукује или пристане да учествује у политичким пројектима Мила Ђукановића, мора да зна да улази у крваво мафијашко коло иза којег стоји једна од најопаснији мафија Европе, која убија људе, која шверцује кокаин, која пере новац и која жели од Црне Горе жели да направи Колумибју на Јадрану - истакао је Медојевић.

- Ђукановић дели и радикализује Црну Гору. Жели да се прати његова агенда, ми из ДФ-а имамо своју агенду. Остајемо на бранику виталних интереса Црне Горе. За нас Ђукановић није председник, него криминалац и лопов. Не постоји ни једна политичка ситуација која ће оправдати наш однос према њему, осим овог којег већ имамо. Нема никаквих европских и евроатлантских процеса са мафијом - истакао је Медојевић.

Медојевић је нагласио да је ДФ увек  за договор, али да „Јоковић и Абазовић враћају ДПС и Ђукановића на власт“, а не ДФ који је био стављен под кампању да се борио за фотеље и да ће вратити ДПС на власт.

- Не враћамо ми Ђукановића на власт, враћају га Абазовић и Јоковић - истакао је Медојевић.

БОНУС ВИДЕО - ЖЕСТОКЕ БОРБЕ: Руски борац против украјинског митраљесца код Кијева

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКО ЈА ЗАМИШЉАМ ПАКАО Снимак са плаже у Црној Гори изазвао бурне реакције: Радије бих седела код куће