ОДРЖАНЕ БЛОКАДЕ ШИРОМ ЦРНЕ ГОРЕ: Народ поново бранио изборну вољу (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлајн

24. 02. 2022. у 17:41 >> 21:12

ПОЛА сата пре најављене блокаде 17 саобраћајница у Црној Гори због најаве изборне преваре грађана најавом формирања мањинске Владе, у Никшићу су на Тргу Шака Петровића почеле да се окупљају присталице Демократског фронта.

ОДРЖАНЕ БЛОКАДЕ ШИРОМ ЦРНЕ ГОРЕ: Народ поново бранио изборну вољу (ФОТО/ВИДЕО)

ФОТО: В.К.

Блокада на магистралном путу Бар-Подгорица

Магистрални пут Бар –Подгорица блокирало  је неколико стотина чланова и присталица Демократског фронта  испред тунела Созина са истакнутим транспарентом „Блокадом против издаје“. 

 

И народ у Бијелом Пољу организовао бакљаду

Мандић и Медојевић се обратили грађанима у Златици

Већи број грађана окупио се у подгоричком насељу Златица где су присуствовали лидери ДФ-а Андрија Мандић и Небојша Медојевић.

- Блокирали смо Црну Гору, а ако неко крене да украде нашу победу биће блокирана и Скупштина Црне Горе. Борићемо се у институцијама, борићемо се и на улицама, али победу им не дамо да нам украду - поручио је Андрија Мандић.

фото: В.К.

Након њега, грађанима се обратио и лидер ДФ-а Небојша Медојевић.

- У ових годину и по дана смо стрпљиво чекали и пратили неке друге. Нажалост, након годину и по дана свима је јасно да у Црној Гори постоји само једна велика политичка идеја а то је промена власти, промена режима. Оно што народ од нас очекује је да испунимо обећања која смо дали 30. августа. ДФ се не стиди ниједне своје идеје, ниједног свог човека. Са вама смо били на улицама, трговима, нисмо бежали и нисмо се крили. Имамо једну обавезу, а то је да сви заједно радимо на миру и стабилности ове државе - казао  је Медојевић.

 

Народ окупљен и у Бијелом пољу

У Беранама јаке полицијске снаге прате блокаду

У Беранама је блокада организована у месту Рудеш, на магистралном путу који спаја Црну Гору са Србијом и Северном Македонијом. Блокада је започела на време, за сада све протиче без инцидената, уз присуство јаких полицијских снага. И у Беранама је организована бакљада.

Бакљада у Никшићу

У Никшићу је организована и спектакуларна бакљада, а окупљени народ кличе Србији, Космету и Русији.

Блокада и у Будви

Међу многобројним окупљеним људима у Будви налази се и председник општине Марко Бато Царевић.

 

Блокирана магистрала у Зеленици

Протестно окупљање у организацији ДФ испред Луке Зеленика, начин је на који Новљани желе да искажу негодовање због тренутне политичке ситуације у Црној Гори и покушаја да се прекроје резултати парламентарних избора од 30. августа просле године. 

Данас је Иван Отовић из Нове српске демократије поруцио да изборна воља мора да се постује а ако договора нема спремни су за изборе.

фото: В.В.

Циљ је држава без ДОС-а - закљуцио је Отовић.

 

Инцидент у Пљевљима

Приликом блокаде саобраћаја вечерас у Пљевљима дошло је до инцидента када је возач аудија подгоричких регистарских ознака покушао да пробије блокаду. Погледајте снимак инцидента.

То му није дозвољено а он је изашао из аута са намером физички да се обрачуна са људима који су блокирали раскрсницу код Еко пумпе у Пљевљима.

Прво су се окупили Никшићани

Посланик Максим Вучинић и предсједник општине Никшић Марко Ковачевић присутни су међу групом грађана која је окупљена у Никшићу.

фото: В.К.

фото: В.К.

фото: В.К.

У овом граду ће у склопу акције "Блокадом против издаје" бити блокиран Булевар 13.јул.

фото: В.К.

фото: В.К.

БОНУС ВИДЕО:

НАРОД СЕ ВЕЋ ОКУПЉА: Вечерас протест у Подгорици због прекрајања изборне воље

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОНОСНА НА СИНА: Срна Ланго поносна на своје дете