СТИЖЕ "ЛИДЛ" У ЦРНУ ГОРУ: Компанија отвара 20 објеката, запошљава 1.000 радника

М.С.

19. 02. 2022. у 09:55

МИНИСТАР економског развоја у Влади Црне Горе Јаков Милатовић, најавио је долазак у Црну Гору великог трговачког ланца Лидл.

СТИЖЕ ЛИДЛ У ЦРНУ ГОРУ: Компанија отвара 20 објеката, запошљава 1.000 радника

Фото: Промо

 -Компанија Лидл планира да отвори двадесетак објеката широм Црне Горе. У плану имају да запосле око 1.000 радника, казао је Милатовић у емисији Оквир на ТВЦГ, указујући да је Влада оформила оперативни тим у оквиру Агенције за инвестиције, који се у претходних неколико месеци два пута састао са представницима Борда Лидла. 

Према његовим речима тај тим има задатак да припреми и усагласи услове за улазак те компаније на тржиште Црне Горе. 

- Представници Владе имали су састанке са представницима Лидла, и њихов план је да запосле 1.000 наших радника и отворе 20 објеката.

Такође ће правити и логистички центар у Подгорици. То се неће десити одмах, то је процес, већ очекујемо да се ови планови реализују у 2023. и 2024. години, казао је Милатовић.  
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

НИЈЕ СЕ ЗНАЛО ГДЕ ПОЧИВА: Ђузин гроб је годину био тајна за све, а жена му је у последњим данима забранила контакт с колегама

НИЈЕ СЕ ЗНАЛО ГДЕ ПОЧИВА: Ђузин гроб је годину био тајна за све, а жена му је у последњим данима забранила контакт с колегама

НЕШТО мање од годину дана после смрти легендарног глумца, јавност и Ђузине колеге нису знали где могу да запале свеће и однесу цвеће.

29. 09. 2022. у 18:04 >> 18:07

Коментари (0)

ДРАМА КОД ЛОЗНИЦЕ: Раде убио вука од 36 килограма - на само 500 метара од села (ФОТО)