"БОКАНЕ, НИСУ НИ НАШИ НОСЕВИ ГУБАВИ": Кнежевић урнебесном поруком реаговао на потез власника "Волија"

В. К.

28. 01. 2022. у 14:46

МИЛАН Кнежевић, председник Демократске народне партије Црне Горе и један од лидера Демократског фронта, огласио се након што је сва дневна штампа у Црној Гори осванула са поруком власника "Волија" Драгана Бокана на насловним странама.

БОКАНЕ, НИСУ НИ НАШИ НОСЕВИ ГУБАВИ: Кнежевић урнебесном поруком реаговао на потез власника Волија

Фото: ЕПА/Борис Пејовић/МУП ЦГ

- Боље би било да је Драган Бокан уместо новина јутрос бесплатно делио банане. Само чист кокаин нам може помоћи да све ово разумемо. Бокане, не буди шкртица, нису ни наши носеви губави - написао је Кнежевић на Твитеру.

Сва јутрошња дневна штампа у Црној Гори осванула је у руху Драгана Бокана, односно компаније "Воли". Бокан је откупио целокупан тираж штампе, да би их искористио за рекламу своје фирме и одбрану од напада да шверцује кокаин.

Нико није, наравно, потив маркетинга и то посебно у овом тешком времену за штампане медије, али на овакав начин користити дневну штампу за рекламу својих ставова, превазилази границе доброг укуса, саопштили су из Удружења новинара Црне Горе.

- Да ли су то политички и остали моћници одлучили да третирају штампу и новинарство као парадајз и паприке, откупљују како им је воља и претварају критичку свест у употребну вредност. Да ли је могуће да се данас све може купити и да све има цену, па и новинари или боље рећи власници штампаних медија. Питамо се да ли је маркетинг постао толико моћан да може да ућутка новинаре и сваку критичну реч о ономе што ових дана гледамо у Црној Гори. Уколико и остали крену путем Бокана, у Црној Гори више неће бити ни штампе, нити новинарства, све ће бити претворено у сирову пропаганду људи којима је једини пословни успех што су се налазили у близини бившег режима. Новинарство силовито јури у црногорске политичке и информативне црне рупе. Оне гутају све, па и очигледне доказе ко и како шверцује кокаин у Црној Гори. Нека нам је са срећом нови новинарски кодекс – Све за паре, паре ни за што - поручују из Удружења новинара Црне Горе.

Подсећамо, недавно су радници трговинског ланца "Воли" у Подгорици којим газдује Драган Бокан, блиски пријатељ црногорског председника Мила Ђукановића, пронашли у пошиљци банана која је стигла у магацин ове компаније око пола тоне кокаина! Засада је једини ухапшени шпедитер из Бара. 

БОНУС ВИДЕО: ДАРКО ШАРИЋ - Од лисица до наногице

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима