НАКОН ЗИМСКЕ ПАУЗЕ: Институт Игало почиње да ради 31. јануара

В. В.

26. 01. 2022. у 15:45

ИНСТИТУТ „Др Симо Милошевић" након зимске паузе биће опет отворен од понедељка, 31. јануара, а први инострани гости стићи ће већ у априлу.

НАКОН ЗИМСКЕ ПАУЗЕ: Институт Игало почиње да ради 31. јануара

Фото: В. В.

Упркос добрим најавама посета ће зависити од епидемиолошких мера.

- У првој половини априла очекујемо групу од 110 гостију из Норвешке - рекао је директор маркетинг службе Никола Мрачевић и информисао да ће први пацијенти бити корисници Фонда здравства, који ће стићи 31. јануара.

-Динамика пријема биће опрезна, с обзиром на епидемиолошку ситуацију. Поштоваћемо све мере, па ћемо пацијенте примати у мањем броју из дана у дан, тако да би током прве седмице требало да буде око 140 пацијената.

Малобројни самоплатежни пацијенти са простора некадашње Југославије углавном су смештај и терапије резервисали за фебруар. У Институту очекују и хотелске госте, а њихов број и време пријема зависиће од епидемиолошких мера, уосталом као и програми "Празника мимозе" који ће почети 18. фебруара, а трајаће до 5. марта.

– Почетком априла осим Норвежана очекујемо и Холанђане, и госте из Немачке и Русије, као и остале иностране госте. Све те најаве стоје, али морамо пратити епидемиолошку ситуацију да бисмо потврдили планиране посете - рекао је Мрачевић.

– Када је реч о данском и шведском тржишту, те госте очекујемо на јесен. Они неће имати пролећних група, већ у периоду септембар - октобар, с обзиром на епидемиолошку ситуацију и њихове најаве од раније – наводи Мрачевић.

Почетак априла термин је када ће бити отворена и стара зграда Института, најавио је Мрачевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У РАСКОШНОМ ЗЕЛЕНИЛУ ИЛИ НА БЕЛОМ ПЕСКУ: Ако изаберете хотел Лујо, не морате да бирате, ту су и плажа са белим песком и прелепа шума