"ПОПИСА НЕМА ЈЕР ИМАЈУ СТРАХ ОД СРПСТВА" Миљанић: Кривокапићева влада састављена од западних агената

Велиша Кадић

26. 01. 2022. у 10:27

ФУНКЦИОНЕР Нове српске демократије Илија Миљанић изјавио је да је нова Влада „посрнулог Здравка Кривокапића“ састављена од западних агената уз посредовање дела кандидата „хибридних пузаваца Позитивне творевине Дарка Пајовића“. Подсећа да велике народне победе Нове српске демократије, Социјалистичке народне партије и Демократске народне партије нису резултирале ниједним разговором са премијером.

ПОПИСА НЕМА ЈЕР ИМАЈУ СТРАХ ОД СРПСТВА  Миљанић: Кривокапићева влада састављена од западних агената

Фото скупштина.ме

- Велика несрећа овога времена је пресељење митрополита Амфилохија у вечност небеске таштине. Управо само Амфилохије је могао и умео да пресеца труле даске. Знамо да се премијер Кривокапић ништа не пита и јасно је да је Црна Гора окупирана од НАТО савеза и да све задатке доносе ложе са Евроатланског астала. Управо је његова самовоља довела до садашњег стања. Имао је шансу да формира бритке стручне комисије, да уреди бирачке спискове, а не да имамо више од 100.000 гласача од грађана са правом гласа у Црној Гори! Пописа становништва нема јер му не одговара због страха од српства (поготову кад Ескобар нареди да ће Срби са пописом улити национализам), а иако зна да су управо Срби изнели главни терет велике победе од 30. августа 2020. године - рекао је Миљанић.

фото: Демократски фронт

- Такође, од мафијашких кланова који утреше Црну Гору ни помена. Зашто нису иза решетака: Мићуновић, браћа Ђукановић, Баровић, Брковић, Вељовић, Бокан? Шта ради тајкун Веселин Пејовић са рудним богатством и на који начин раубује никшићке Боксите, а ево и више милионских проневера са компањонима из државе Израел. Помињемо само нека имена, а овај Монтенегро је пун мафијашких кланова. Темељни Уговор СПЦ у Црној Гори и даље је у фиоци - наводи Миљанић, који као излаз дубоке кризе власти види прво кроз техничку Владу, уз компромис свих из победничке коалиције, па након рада на бирачким списковима заказати поштене и први пут фер изборе.

- Ако то не урадимо и повратимо народно поверење, од 30. августа следи нам додатна омча око врата - поручује Миљанић.

БОНУС ВИДЕО:

ПОЛИТИЧКА КРИЗА У ЦРНОЈ ГОРИ: Протест грађана Никшића

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)