ЛИДЕРИ ДФ-А РАЗГОВАРАЛИ СА АБАЗОВИЋЕМ: Поштовати изборну вољу

В. К.

25. 01. 2022. у 22:08

ЛИДЕРИ Демократског фронта Андрија Мандић и Милан Кнежевић затражили су од председника ГП УРА Дритана Абазовића да поштује изборну вољу исказану на парламентарним изборима 30. августа 2020. и да се само у оквиру актуелне парламентарне већине може тражити ново одрживо решење, саопштио је Демократски фронт.

ЛИДЕРИ ДФ-А РАЗГОВАРАЛИ СА АБАЗОВИЋЕМ: Поштовати изборну вољу

Фото: Фејсбук

Подсећају да су Мандић и Кнежевић разговарали су са Абазовићем и још једном му саопштили јасне поруке о изласку из актуелне кризе и њихов непромењен став да ће гласати за његову смену у Скупштини коју је иницирао Здравко Кривокапић. Они су обавестили вицепремијера Абазовића да је њима и коалицији "За будућност Црне Горе" неприхватљив било какав договор и сарадња са ДПС-ом.

-Мислимо да треба да буде став и коалиције "Црно на бијело"", наводи се у саопштењу.

Абазовић је, како се истиче у саопштењу, челницима ДФ-а рекао да је постојеће стање у актуелној Влади неодрживо и да ће ова Влада бити смењена и да има пуно разумевање за став ДФ-а, који ће гласати за његово разрешење.

-Али и да Абазовић жели да настави разговоре тражећи најбоља решења за избор нове Владе, превасходно у оквиру постојеће парламентарне већине, и да ће урадити све што је у његовој моћи да договора дође, закључује се у саопштењу ДФ-а.

БОНУС ВИДЕО - Како је пао Мило Ђукановић?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима