"НИСМО У ВЛАДИ ЈЕР БИСМО ЗАУСТАВИЛИ ШВЕРЦ": Милан Кнежевић не жели да пружи легитимитет Кривокапићу

Новости онлајн

25. 01. 2022. у 13:05

ПРЕДСЕДНИК Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић, саопштио је да неће присуствовати Већу за националну сигурност које заседа данас.

НИСМО У ВЛАДИ ЈЕР БИСМО ЗАУСТАВИЛИ ШВЕРЦ: Милан Кнежевић не жели да пружи легитимитет Кривокапићу

Фото Н. Параушић

- Не желим ни на један начин да дајем легитимитет ни Здравку Кривокапићу ни Дритану Абазовићу у њиховој борби за фотеље и превласт у безбедносном сектору. Влада Здравка Кривокапића је мртва и то је сваком јасно. И сад неко покушава да кроз седницу већа за националну сигурност оваквој влади да зомби статус не би ли покушали да у борби за преузимање безбедносног сектора неке структуре у влади заузму почетну позицију, а односи се на шверц наркотика и шверц цигарета - рекао је он.

Кривокапић трошио време на обрачун са ДФ-ом

Кнежевић је навео да од дешавања на Цетињу, ДФ и лично Кнежевић су очекивали да ће Кривокапић повући потезе које му дозвољавају устав и закон, а то је да покрене иницијативу за смену министра унутрашњих послова Сергеја Секуловића и сва одговорна лица за која је тврдио да су учествовала у пузајућем државном удару.

Милан Кнежевић / Фото В. К.

- Међутим, Здравко Кривокапић је трошио време на обрачун са ДФ-ом преко портала и друштвених мрежа које су водили чланови његове породице или њему блиска лица и преко медијских спинова и различитих конструкција које нису имале никакво утемељење у истини, а то је то да ДФ жели фотеље и жели да дестабилизује ову Владу. Ова Влада је дестабилизована оног дана када је изневерена изборна воља грађана и када је управо Кривокапић затражио да, кроз мањински концепт он и његови министри који нису изашли на изборе, заједно са Дританом Абазовићем који има три посланика преузму 100% извршне власти - навео је Кнежевић.

Лидер ДНП-а је истакао да је Демократски фронт након дешавања на Цетињу позивао Кривокапића да иницира смену Дритана Абазовића као главног координатора свих служби безбедности.

ДФ се не бави шверцом

- Али тада нам је Здравко говорио да је Дритан његов брат и да више верује Дритану Абазовићу, него што верује онима који су га ставили на прво место изборне листе “За будућност Црне Горе". Као члан Већа за националну сигурност био сам против именовања Дритана Абазовића на Воцап седници коју је организовао Здравко Кривокапић против правилника и свих постојећим законским прописима. Упозоравао сам на погубне рекламерске авантуре и Дритана и Здравка, а односе се на борбу са организованим криминалом и корупцијом где је држава пала на испиту. Кулминирало је када је Кривокапић оптужио Абазовића, да је на основу тајних података у које је имао увид, дошао до закључка да је његов први потпредседник повезан са организваним нарко картелима, а његов први потпредседник оптужио њега да је повезан са шверцом цигарета - казао је Кнежевић.

Један од лидера ДФ-а је казао да ДФ нити шверцују цигарете нити шверцују наркотике и да је свима у Црној Гори јасно да нису могли бити у влади зато што би зауставили и шверц наркотика и шверц цигарета.

( Ин4с )

БОНУС ВИДЕО:

ПРОТЕСТ У НИКШИЋУ: Немања Вуковић, председник никшићког парламента обратио се окупљеним грађанима

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића