ПРОТЕСТИ У БАРУ: Дритане ни у политици није све дозвољено

Б. Д.

21. 01. 2022. у 21:01

ДРУГО вече група грађана окупили су се испред Општине Бар због актуелне политичке ситауције у Црној Гори.

ПРОТЕСТИ У БАРУ: Дритане ни у политици није све дозвољено

Фото Б. Дабић

Међу окупљеним грађанима представници политичких партија који истичу да ни у полититици није све дозвољено, прекрајање изборне воље грађана је неприхватљиво.

Данас је покренута и иницијатива за смјену председника Скупштине Црне Горе Алексе Бечића. На новинарско питање- јесу ли Демократе то могле очекивати од дојучерашњег “саборца” Дритана Абазовића, испред Демократа Драган Туфегџић је одговорио: “Сада могу све да очекујем”.

-А, то нисам могао очеквати посебно не од Дритана Абазовића, Политика је чудо, али човек не може рећи- у политици је све дозвољено. Није све дозвољено у политици. Има још времена да се неко врати и каже нећу ово да радим са Гвозденовићем (Бранимиром). Бечић је показао како се враћа понос парламенту. Нисмо ми везани за функције, казао је Туфегџић истичући да” пуног срца Демократе подржавају спонтано окупљање грађана”.

Међу окупљеним грађанима било је и чланова СНП-а.

-Ја сам против мењања изборне воље грађана. То не приличи ни поштеном човеку, нити поштеној партији, Мислим да ће превагнути једна паметна идеја, ако већ треба, нека буду избори. У понедељак имамо седницу Главног одбора. Изборна воља се не може тако лако прекрајати. Не лако, него никако, казао је Бранко Булатовић из СНП-а за кога је неозбиљна прича да их подржава ДПС.

Фото Б. Дабић

Баранин Саво Ковачевић каже да му је несхватљиво да други човек у влади, руши Владу.

-Господин Кривокапић је имао велико поверене у њега и поставио га је на то место. Задужен за безбедоносни сектор, место које не заслужује.Он данас руши Владу, прекраја изборну вољу народа. Овдје смо вечерас да бранимо част и поштење, ово је несношљиво што раде поједини политичари, од онога у Никшићу па онога у Будви, па Подгорици, и ево Абазовић сад, казао је Ковачевић истичући да окупљени грађани желе да се ово мирно заврши на добробит народа.

-Ми смо напаћени народ од политике и појединих политичара, закључио је Ковачевић.

Грађани наводе да су се окупили спонтано. Протест је протекао без инцидената. Грађани су најавили да ће се окупити и сутра вече испред зграде Општине.

БОНУС ВИДЕО - Како је пао Мило Ђукановић?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РОМАНТИКА НА НЕШТО МОДЕРНИЈИ НАЧИН: Хотел намењен само старијима од 16 година који знају добро да се забаве