ДЕМОКРАТЕ: Мањинска влада била би играчка ДПС-а и мафије

Novosti online

20. 01. 2022. у 15:38

НИКО данас нема дилему да би мањинска влада била само краткотрајна играчка ДПС-а и мафије, и да је њено стварање плод најјасније политичке корупције.

ДЕМОКРАТЕ: Мањинска влада била би играчка ДПС-а и мафије

Фото Демократе

Међутим, нека се издајници не надају; неће им поћи за руком. Спречили смо покушај избора Тужилачког савета по мери црногорске мафије и обезбедили независан Тужилачки савет, због чега сад издајници руше Владу како би спасили носиоце организованог криминала и корупције, наводи се у реаговању Демократа Црне Горе на изјаве посланице ГП УРА Јоване Маровић.

Демократе Црне Горе истичу да је и њој јасно да им је у целој причи издаје воље грађана Црне Горе и спасавања мафије, остало само да се служе лажима. Та, како кажу у саопштењу, групица политичких аматера покушава на све начине да дезавуише јавност.

„Већ неко време као покушај оправдања за издају упорно пласирају лажи како су Демократе 'условиле изгласавање Тужилачког савета реконструкцијом Владе'. Покушавају на све начине да дезавуишу јавност, само им је проблем то што свако зна да је то обична гомила лажи. Баш као и свака друга прича коју нервозно ових дана, у комеморативној атмосфери, покушавају саопштити грађанима Црне Горе, због корупције којој су, према сопственом признању, склони. Грађани су давно прозрели и развластили некад јаки ДПС, па је илузорно да не виде о чему се ради у акцијама групице политичких аматера који су путем највеће издаје грађана ушли у пројекат спасавања мафије“, наводи се у реаговању Демократа на изјаве посланице ГП УРА Маровић.

Како додају, „нико данас није луд да поверује у причу људи, који нити имају поверење, нити су навикли да рачуне полажу грађанима, да ће се на подршци криминогеног ДПС-а градити владавина права, реформе судства и тужилаштва, постизати праведни епилози бројних криминалних и корупционашких афера ДПС-а, донети и спроводити Закон о пореклу имовине“.

„Сад издајници руше Владу како би спасли носиоце организованог криминала и корупције. Храбро нема шта! И на крају, издајници су дужни да грађанима Црне Горе јасно саопште ко им је понудио 21 милион евра“, наводи се у реаговању Демократа.

rs.sputniknews.com

БОНУС ВИДЕО: УДАРАЈУ ТАЛАСИ - Поплаве око Скадарског језера

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)