ДОГОВОР О ВАНРЕДНИМ ИЗБОРИМА ШТО ПРЕ: Медојевић - Народ не заслужује овакве карикатуре од државних функционера

Танјуг

18. 01. 2022. у 20:00

ЈЕДАН од лидера Демократског фронта и председник Покрета за промене Небојша Медојевић каже да што пре треба постићи договор о ванредним парламентарним изборима и оцењује да црногорски народ "не заслужује овакве карикатуре од државних функционера".

ДОГОВОР О ВАНРЕДНИМ ИЗБОРИМА ШТО ПРЕ: Медојевић - Народ не заслужује овакве карикатуре од државних функционера

Небојша Медојевић, Фото ДФ

Медојевић сматра да премијер Здравко Кривокапић и потпредседник владе и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић "нису дорасли тренутку и важном историјском послу демонтаже једног тоталитарног мафијашког режима", преносе подгоричке Вијести.

Он је у саопштењу навео да је Кривокапић оптужио свог заменика Абазовића да је нарко-картелу дојавио информације о акцији заплене кокаина и да је мањинска влада пројекат нарко-картела.

- Овај циркус постаје претња националној безбедности. Што пре договор о ванредним парламентарним изборима. Вођење државе је важан и озбиљан посао и неопходно је изабрати власт која има изборни легитимитет, знање, политичку вољу и храброст неопходне за радикалне политичке, економске и институционалне реформе - поручио је Медојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕНАМА ЗАКОНА УШТЕДА 15 ЦЕНТИ: Кориговани ценовници у радњама, ево колико су просечно појефтинили брашно и зејтин